22/03/2018
Home / Uncategorized / COSR deplânge moartea Regelui Mihai I. Covaliu: ”Regele Mihai I a fost un mare susținător al sportului românesc”

COSR deplânge moartea Regelui Mihai I. Covaliu: ”Regele Mihai I a fost un mare susținător al sportului românesc”

COSR deplânge moartea Regelui Mihai I. Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat, marți seara, că Regele Mihai I, care s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, a fost un mare susținător al sportului românesc.

„Dispariția Majestății Sale, Regele Mihai I, este o pierdere foarte grea pentru sportul de la noi din țară. A fost un mare susținător al sportului românesc. Ilie Năstase sau Ivan Patzaikin l-au cunoscut personal pe Regele Mihai și au spus că un susținător atât de înfocat al sportului au întâlnit foarte rar. E un moment trist, un moment în care trebuie să reflectăm asupra faptului că încet-încet începem să îi pierdem pe oamenii care au iubit într-adevăr această țară”, a spus Covaliu, citat de Agerpres.

Regele Mihai I s-a stins din viață în cursul zilei de 5 decembrie, la reședința privată din Elveția, la vârsta de 96 de ani.


Citește și: Când va fi înmormântat Regele Mihai. Trupul său va fi adus în țară pe 13 decembrie

Post-ul COSR deplânge moartea Regelui Mihai I. Covaliu: ”Regele Mihai I a fost un mare susținător al sportului românesc” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

De ce s-a retras Anca Surdu de la Exatlon. Nimeni nu a știut despre problemele sale

De ce s-a retras Anca Surdu de la Exatlon. Tânăra a ajuns marți seara în …

Leave a Reply

Your email address will not be published.