22/03/2018
Home / Uncategorized / Leonard Orban, consilier al președintelui Iohannis, vine la interviurile Libertatea Live

Leonard Orban, consilier al președintelui Iohannis, vine la interviurile Libertatea Live

Consilierul președintelui Klaus Iohannis pentru Afaceri Europene, Leonard Orban, vine, începând cu ora 11.00, în studioul Libertatea. Vom discuta despre teme precum reforma Uniunii Europene, Brexit-ul, aderarea României la Schengen și zona euro, dar și despre vizita recentă a prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Interviul va putea fi urmărit live pe pagina de Facebook a ziarului Libertatea.

Potrivit Administrației Prezidențiale, între mai 2001 şi aprilie 2005, Leonard Orban a fost negociator adjunct şi, ulterior, negociator şef cu Uniunea Europeană. Este semnatar al Tratatului de Aderare a României la Uniunea Europeană (25 aprilie 2005, Luxemburg). A fost secretar de stat în cadrul Ministerului Integrării Europene, în perioada decembrie 2004 – decembrie 2006.

În ianuarie 2007, Leonard Orban a devenit primul comisar român. Între ianuarie 2007 şi februarie 2010 a îndeplinit funcţia de membru al Comisiei Europene, responsabil pentru domeniul multilingvismului.În perioada 2010 – septembrie 2011, Leonard Orban a fost Consilier prezidenţial pentru Afaceri europene în cadrul Administraţiei Prezidenţiale.

Între septembrie 2011 şi decembrie 2012, a fost ministrul Afacerilor europene, responsabil cu domeniul afacerilor europene şi al fondurilor europene.

În 2002 a fost decorat cu Ordinul „Steaua României” în grad de Cavaler, pentru contribuţia adusă la aderarea României la NATO.

Post-ul Leonard Orban, consilier al președintelui Iohannis, vine la interviurile Libertatea Live apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

De ce s-a retras Anca Surdu de la Exatlon. Nimeni nu a știut despre problemele sale

De ce s-a retras Anca Surdu de la Exatlon. Tânăra a ajuns marți seara în …

Leave a Reply

Your email address will not be published.