24/03/2023

Anunțul pe care l-a făcut Andra despre fiul ei. „În curând”

Anunțul pe care l-a făcut Andra despre fiul ei. Vedeta  le-a dat o veste neașteptată fanilor ei.

Andra este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Cei doi formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc, alături de cei doi copii ai lor, David și Eva.

Băiețelul Andrei este foarte dezghețat și foarte talentat. Se pare chiar că moștenește pasiunea pentru muzică de la mama lui, care a avut multe de tras atunci când puștiul a vrut să-i facă poze.

 

Anunțul pe care l-a făcut Andra despre fiul ei. „Promit să mă împrietenesc cu fanele”

Pe internet, Andra, ale cărei fotografii de când era gravidă au făcut furori printre internauți, a făcut un anunț neașteptat despre fiul ei, David, afirmând că acesta se pregătește să-și facă trupă.

„Astăzi ascultă „La Refren”, iar în curând își face el trupă! Promit să fiu o mamă cool, îmi cumpăr bilete la toate concertele lui și mă împrietenesc cu fanele 🙂 #LaRefren”, le-a dat vestea Andra prietenilor ei de pe rețelele de socializare.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară:
Și eu promit să fiu fanul lui, deoarece sunt sigur că o să-ți moștenească talentul”, „Talentat ca mami. Doamne Ajută! Poate peste timp o să cânte și el la Sala palatului! Iar eu voi cumpăra bilet și voi fi cea mai mare fană”, „Un băiat frumos, talentat și isteț!”.

Post-ul Anunțul pe care l-a făcut Andra despre fiul ei. „În curând” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *