19/07/2024

Zodia Pesti

Sanatate Bani Cariera Dragoste

In general despre nativii din zodia Pesti:
Femeia Pesti
Femeia Pesti nu este foarte vorbareata sau, daca vorbeste, sensurile sunt întotdeauna neclare, duale, neterminate, ca si cum ar astepta sa le lamureasca altcineva. Apreciati-i acest farmec personal dar fiti cu toate motoarele mentale în priza, pentru ca sigur acolo se afla o durere nespusa nimanui sau o sensibilitate ultragiata. Femeia Pesti este femeia tuturor romantismelor si a tuturor povestilor de dragoste ale lumii. Este fiinta tuturor confuziilor si a tuturor oboselilor, dar si a tuturor reveriilor si discretiilor posibile. Nu minte niciodata, pentru ca ea însasi nu deosebeste granita dintre un adevar si un neadevar, permanent atenta ca lumile ei interioare sa nu fie divulgate, asaltate, atacate. Femeia Pesti pare sa opuna rezistenta unui cuceritor venit dintr-o directie neasteptata, dar, în realitate, ei îi este frica de ceea ce nu cunoaste. Se poate culpabiliza zi de zi, asteptând în realitate complimente si certitudini ca înca mai este iubita si dorita. Din punct de vedere erotic, se zbate între teama de pacat si teama de a fi parasita, motiv pentru care dragostea tinde sa fie mereu o noutate fascinanta pentru ea. Acest aer de puritate, starea de nostalgie si miracolul de a fi foarte femeie sunt, pentru un adevarat cunoscator de oameni si, mai ales, pentru barbatul care stie sa descopere cu adevarat o femeie, atu-urile cuplului intim fuzionat într-o iubire deopotriva terna si mistica, datorita careia fuziunea amoroasa poate dura la infinit sau va poate ajuta sa transcendeti limitele simplei împerecheri trupesti.

Barbatul Pesti
Inteligenta lui (uneori uimitoare) asculta de mecanisme misterioase din care logica pare sa fie exclusa. Se poate spune mai degraba ca functioneaza prin intuitie. Daca se afla în dilema, d-lui Pesti îi este foarte greu sa se decida, pentru ca toate variantele pe care le are la îndemâna i se par corecte si gresite în acelasi timp. Una dintre cheile de descifrare a comportamentului sau este faptul ca pentru barbatul Pesti totul este relativ. Barbatul Pesti are o relatie originala cu sfera materiala, în speta cu banii: fie nu-l intereseaza, fie se pricepe foarte bine sa-i faca, dar îi cheltuieste sau îi investeste în lucruri fara scop practic, dar care pentru el au o importanta aparte. Scara lui de valori arata cu totul altfel decât cea a oamenilor obisnuiti. A încerca sa-l definesti si sa-l încadrezi în sabloane pe barbatul Pesti este absolut inutil. Sufletul lui e complex, asemeni unui alambic ce distileaza senzatii si emotii, visare si aspiratii, pasiune si impresii fluide. Din cauza ca asupra d-lui Pesti impactul senzorial este puternic, dragostea ocupa un loc foarte important în viata lui si o traieste în forma ei sublima, mergând pâna la iubirea mistica, sau în forma cea mai abjecta si mai degradanta. Iubirea poate fi infernul sau paradisul vietii lui. În adâncul sufletului, barbatul Pesti poarta un ocean de sentimente. Un ocean, pentru ca iubirile lui par a nu cunoaste limite, nici din punct de vedere calitativ, nici cantitativ. N-ar trebui sa ne mire faptul ca vestitul Casanova era nascut sub semnul Pestilor si ca nu mai putin celebrul Don Juan Tenorio, chiar daca nu apartinea zodiei, avea la nastere 4 planete în Pesti! Folclorul astrologic sustine ca barbatul Pesti ar fi cel mai desavârsit amant al zodiacului. Iar asta nu se datoreaza cine stie carei tehnici savante. Secretul pare sa rezide nu numai în faptul ca barbatul Pesti îsi intuieste perfect partenera, ci si în alchimia subtila prin care îi transmite acesteia un univers de senzatii nemaitraite. Senzualitatea d-lui Pesti are forta contagiunii, forta magiei…

Personalitati aflate in zodia Pesti:
Sharon Stone (10.03.1958), Michael Bolton (26.02.1953), Elena Carstea (26.02.1963), John Bon Jovi (2.03.1962), Emilia Popescu (2.03.1966), Cindy Crowford (20.02.1966), Bruce Willis (19.03.1955), Julliete Binoche (9.03.1964), Drew Barrymore( 22.02.1975), Ion Iliescu (3.03.1930), Mircea Badea (24.02.1974).

Profesii potrivite
Profesiile care li se potrivesc cel mai bine Peștilor sunt cele care cer intuiție, spirit pǎtrunzǎtor și caritabil, cele care necesitǎ relații interumane, talent creativ –artistic și inspirație, precum și cele care le permit sǎ ocroteascǎ și sǎ vindece. Se simt în largul lor ca farmaciști, chimiști, medici, psihiatri, psihologi, mistici, cǎlugǎri, preoți, filozofi, artiști, muzicieni, pictori, scriitori, marinari, pescari, hotelieri, actori, artiști de circ și varietǎți, producator de evenimente/televiziune. Se simt aproape de domeniile care le permit sǎ-și punǎ în valoare creativitatea,fǎrǎ a ieși neapǎrat în fațǎ.Majoritatea Peștilor preferǎ sǎ acționeze din umbrǎ și sǎ stea izolați.

Sǎnǎtate
Peștii sunt în general foarte indulgenți cu propria persoanǎ. Ei ar trebui sǎ evite excesele de orice fel, pentru cǎ tind sǎ ia foarte ușor în greutate și sǎ reținǎ apǎ. Zona cea mai sensibilǎ este reprezentatǎ de picioare, de aceea ei trebuie sǎ aibǎ grijǎ la micile traumatisme de la acest nivel. Pentru cǎ acumuleazǎ foarte ușor toxine, sunt necesare cure frecvente de detoxifiere. De asemenea, sistemul imunitar si cel endocrin, trebuie ținute sub observație.

Substanta antirugina Kelfos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *