02/07/2022

Imaginile surprinse de o camera de supraveghere, instalata de un preot, te vor lasa cu gura cascata

Un preot protestant din America a reusit sa surprinda pe camerele de supraveghere pe care le-a instalat recent in curte o lumina alba, orbitoare, care potrivit barbatului este un inger trimis de Dumnezeu. Cu toate ca a vrut sa pastreze filmarea pentru el, omul bisericii a decis sa arate lumii intregi minunea.

Charles Shelton, un preot catolic in varsta de 48 de ani, din Charleston, Virginia de vest, crede ca un inger i-a aparut in fata casei. Mai mult, el spune ca detine si o inregistrare video a evenimentului, dupa ce si-a instalat recent o camera de supraveghere, conform Daily Mail, citat de BZI.ro.

Potrivit barbatului, intamplarea a avut loc in ziua de patru august, in jurul orei trei dimineata. Lumina a venit de afara, de langa un gard si apoi a intrat in sufragerie, unde a “falfait”, ca si cum ar fi avut aripi. Mai mult, el recunoaste ca aceasta nu este prima intalnire pe care o are cu un inger.

“Am fost uimit. Dumnezeu mi-a aratat ca acela era un inger si am simtit prezenta lui. Auzi mereu despre impuscaturi, crime si vandalism. Cand cineva vede un inger trebuie sa anunti oamenii. Prezenta lui Dumnezeu trebuie simtita in cartier”, a povestit barbatul, fascinat de cele intamplate.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Noul single lansat de Criss Blaziny, intitulat “Uneori”

Piesa este în colaborare cu Adeline, de asemenea artist Mango Records, şi vine la pachet …

Leave a Reply

Your email address will not be published.