25/06/2024

Zodia Rac

Sanatate Bani Cariera Dragoste

In general despre nativii din zodia Rac:
Femeia Rac
Femeia Rac nu moare niciodata de nerabdare sa iasa în lume. Când o face, sa stiti ca a cedat presiunilor familiei de a-si “încerca norocul” ca sa se marite. Pentru asta, însa, ar trebui sa fie nitelus cam fata batrâna. Femeia Rac mizeaza foarte tare pe presimtirile si pe perceptiile ei. Stie ca alesul inimii o va gasi atunci când va veni momentul si, pentru aceasta clipa, ea se antreneaza sa devina o femeie “foarte gustoasa”, care impregneaza întreaga locuinta cu dantele, volane, arome, prajituri si poze cu îngerasi dolofani sau cu copii bucalati decupati de pe ambalajele cu reclame pentru sugari. Puteti gasi în ea sotia si mama ideala, daca mai aveti cumva idealuri de pe la 1900. Pe de alta parte, femeia Rac este o fiinta foarte placuta si “plina” – nu sub aspectul greutatii corporale, ci sub aspectul placerii pe care o puteti simti atingând-o. Aceasta fiinta lunara prin conditia zodiei (semnul zodiacal Rac este guvernat de Luna) are o carne placuta, consistenta la modul molatic, învaluitor, confortabil. Formele femeii Rac sunt asemenea prajiturilor bine crescute la caldura blânda a focului sau asemenea pernelor-fantezie în care te afunzi ca într-o regasire de-o viata. Sânii mereu doldora de o iubire fara sfârsit sunt facuti sa umple orice caus si tresaltarea lor asigura orice privitor ca, sub aceste darnice circumferinte exista o inima gata mereu pentru o iubire de-a pururi. Nu conteaza cât de barbat sunteti. Lânga nurlia femeie Rac puteti deveni rapid favoritul nr.1 al unei sotii bune ca pâinea calda, respectul ei profund, infinit, fiind rasplata onoarei pe care i-ati acordat-o de a o face mama copilului la care viseaza înca de la primele ei întelegeri.

Barbatul Rac
Barbatul Rac este politicos si galant, un fel de cavaler de moda veche. Tine foarte mult la siguranta, la familie si la valorile traditionale. Foarte pasional, este în acelasi timp destul de atent încotro îsi îndreapta pasiunea, pe care nu si-o manifesta de la început, fiindca, înainte de toate, trebuie sa aiba încredere în aleasa sa. Este foarte usor sa-l iubesti pe barbatul Rac pentru sensibilitatea si simtul sau artistic, pentru subtilitatea si fantezia sa, dar e greu sa-i suporti nelinistile, frecventele si complicatele schimbari de stare sufleteasca, susceptibilitatea, santajul sentimental. Femeia de lânga el trebuie sa învete sa-i citeasca starea de spirit din semnale si atitudini: un bombanit morocanos poate însemna ca se simte respins si are nevoie de încurajare; daca devine cârcotas si certaret, înseamna ca se simte neapreciat si trebuie laudat; daca se lipeste de tine, înseamna ca are nevoie sa-l linistesti si trebuie sa-l mângâi. Barbatul Rac are nevoie de dovezi de iubire, de fidelitate si cauta legaturile stabile. Tradarea îl raneste cumplit si chiar daca, în mod rational, o poate ierta, emotional nu o iarta niciodata. Sexualitatea lui nu este impetuoasa, este calda si bogata, plina de imaginatie si de senzualitate. Barbatul Rac cunoaste si intuieste foarte bine femeia, stie cum sa o faca fericita, iar tehnicile sale erotice vizeaza fiecare particica din trupul partenerei.

Personalitati aflate in zodia Rac:
Mircea Geoana (21.07.1958), Tom Cruise (03.07.1962), Andreea Raicu (18.07.1977), Pamela Anderson (01.07.1967), Ilie Nastase (19.07.1946), Tom Hanks (09.07.1956), Petre Roman ( (22.07.1946), Meryl Streep (22.06.1949), Angela Similea (09.07.1946).

Profesii potrivite
Deși Racii par prea sensibili și visǎtori pentru a se descurca în afaceri, deseori ne surprind cu contrariul. Ce îi ajutǎ? Intuiția! Ei simt pur și simplu ce au de fǎcut și, mai ales, intuiesc schimbǎrile care urmeazǎ sǎ aparǎ și, astfel, știu sǎ acționeze din timp, astfel încât sǎ cadǎ în picioare. Bineînțeles cǎ imaginația și sensibilitatea îi fac sǎ se orienteze deseori cǎtre creație în domeniul artistic. Au deseori calitǎți muzicale și se pot descurca bine aproape în orice domeniu artistic. Le sunt potrivite de asemenea și profesiile legate de copii sau de maternitate. Dar și afacerile (comerțul) cu bunuri de larg consum, obiecte care se folosesc pentru întreținerea casei, bǎuturi (lichide în general). Pot fi atrași de istorie (profesori sau arhivari). Li se potrivesc și profesiile care le dau ocazia sǎ-și ajute semenii (psihologie, asistențǎ socialǎ), dar și cele care necesitǎ o memorie foarte bunǎ (Racii exceleazǎ la capitolul memorie). Pot fi si: oncologi, decoratori, notari, agenti imobiliari, implicati in afaceri cu lichide, navigatori, etc.

Sǎnǎtate
Racii pǎstreazǎ obiceiuri alimentare din copilǎrie și e bine ca acestea sǎ fie sǎnǎtoase. Sunt gurmanzi și deseori pot avea probleme de digestie (stomacul este guvernat de Rac). Așadar, Racii ar trebui sǎ evite excesele alimentare și, în general, sǎ mǎnânce echilibrat și sǎnǎtos. Vitamina A și betacarotenul le sunt foarte utile pentru dezvoltarea și întreținerea mucoaselor, deci și a mucoasei gastrice.

Substanta antirugina Kelfos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *