15/07/2024

Zodia Fecioara

Sanatate Bani Cariera Dragoste

In general despre nativii din zodia Fecioara:
Femeia Fecioara
Femeia Fecioara este o pudica nu pentru ca asa s-a nascut, ci pentru ca asa a fost educata. Sarmul personal de aici i se si trage, din acest conflict interior între frica de pacatul trupesc si naturaletea cu care pacatuieste tocmai prin trup. Nu va luati dupa criticile ei permanente, nu acordati atentie fricilor ei de tot felul…! Nu va luati dupa faptul ca face o curatenie generala furibunda în onoarea petitorilor pâna cu 5 minute înainte ca ei sa sune la usa! Toate acestea sunt doar consecintele puritatii ei interioare care nu se poate manifesta altfel! Daca o stimulati putin (nu mental, ci erotic) pe femeia Fecioara, o sa descoperiti o frumusete interioara în stare virginala, gata oricând sa se sacrifice pe altarul mentalitatilor si al prejudecatilor, prinsa într-o daruire totala care va va face sa va simtiti zeul absolut al tuturor iubirilor omenesti. Femeia Fecioara are leac pentru orice neîmplinire – priviti-i picioarele armonioase, coapsele roditoare de strângeri usor obraznice, mijlocul adesea înconjurat de o cingatoare abia provocatoare, sânii frumos arcuiti, într-o linie nici copilaroasa, nici matura si gâtul de camee, cu zulufi renascentisti care stârnesc fiori la cea mai mica rasfirare a lor. Mai ales când se arcuieste ca o felina ostenita, femeia Fecioara pune brusc în lumina o feminitate pe care nici femeia Balanta nu o egaleaza. Lasati-o sa se isterizeze putin fiindca ati venit la întâlnire cu camasa botita – este modul ei de a va arata cât de mult va iubeste si cât de mult aspira ca perfectul cuplului sa fiti dvs., nu ea.

Barbatul Fecioara
Timid si modest, barbatul Fecioara este mai mult analitic decât sentimental, mai mult intelectual decât romantic. Rational si puritan, are nevoie sa stie exact cum sta si ce are de facut. Barbatul Fecioara nu agreeaza misterele. Ori, dragostea si sexul sunt de fapt mistere despre care nu prea stim mare lucru. Barbatul Fecioara este critic si foarte exigent. Capacitatea lui iesita din comun de a sesiza fisurile, defectele, îl face sa fie deosebit de selectiv. Ca atare, teama de a se implica într-o situatie pe care nu o poate stapâni, lipsa unei retete concrete si amanuntite privind administarea dragostei, ca si deosebita lui exigenta, îl fac sa demareze destul de greu într-o poveste sentimentala. Foarte ordonat si organizat, îi este teama ca intimitatea lui bine rânduita va fi violata sau invadata, iar discretia si pudicitatea lui îl fac sa aiba oroare de faptul ca i s-ar putea cere manifestari exterioare de dragoste, de care nu se simte înstare. În plus, gândeste practic si economic, iar dragostea ar putea însemna risipa de timp si de energie. Toate aceste considerente fac ca zodia d-lui Fecioara sa furnizeze cel mai mare contingent de celibatari. Dar, cum se întâmpla adesea în viata, barbatul Fecioara cauta la partenera exact lucrurile pe care si le reprima siesi. Ceea ce reprezinta pentru el cea mai mare teroare în viata, devine exact marea fascinatie în dragoste: înflacararea, exprimarea spontana a intuitiei si imaginatiei, energia si dragostea de viata. Iar când barbatul Fecioara întâlneste aceste calitati la femeia care-i stârneste interesul, copilul reprimat pe care îl poarta adânc în sine se descatuseaza si alearga spre libertate…

Personalitati aflate in zodia Fecioara:
Andreea Esca (29.08.1972), Nicoleta Luciu (12.09.1980), Keanu Reeves (2.09.1964), Julio Iglesias (23.09.1943), Michael Jackson (29.08.1958), Salma Hayek (2.09.1966), Andrea Bocelli (22.09.1958), Ioan Gyuri Pascu (31.08.1961), Hugh Grant (9.09.1960), Claudia Shiffer (25.08.1970), Richard Gere (31.08.1948), Cameron Diaz (30.08.1972).

Profesii potrivite
Nativii Fecioarǎ sunt foarte buni organizatori, au înclinație cǎtre detalii și au o foarte bunǎ manualitate. Sunt responsabile și își duc cu bine sarcinile la bun sfârșit. Fecioarele își pot aduce contribuția în domenii precum sǎnǎtatea (medicinǎ, farmacie, nutritie), marketingul, contabilitatea, informatica, și în orice alt domeniu care cere analizǎ, simț practic, manualitate și meticulozitate. Pot fi înclinați cǎtre lumea necuvântǎtoarelor, ca medici veterinari, dresori sau îngrijitori. Pot face fațǎ cu succes în toate domeniile care au legǎturǎ cu serviciile, pentru cǎ le place sǎ fie utili, sa se puna in slujba semenilor. Li se potrivesc toate profesiile care necesită gândire clară, spirit analitic şi de observaţie, ordine, disciplină, organizare, atenţie îndreptată către detalii. Pot fi excelenţi pedagogi, medici, chimişti, ingineri. Dar se descurcă de minune şi ca ceasornicari, jurişti, critici, opticieni, funcţionari, croitori, asistenţi medicali, educatori.

Sǎnǎtate
Fecioara este foarte preocupatǎ de sǎnǎtate. A ei și a celorlalți. Îi place sǎ se informeze legat de nutritie, medicamente sau remedii naturiste. Cautǎ sǎ înțeleagǎ mecanismele de funcționare ale organismului și nevoile lui. Fecioara guverneazǎ intestinele și colonul, iar la aceste niveluri se pot confrunta deseori cu probleme. De aceea, trebuie sǎ aibǎ un adevǎrat cult pentru alimentația sǎnǎtoasǎ și sǎ încerce sǎ fie mereu în echilibru din acest punct de vedere. Unele Fecioare se îmbolnǎvesc atunci când trec prin perioade stresante, mai ales dacǎ uitǎ sǎ mǎnânce sau dacǎ mǎnâncǎ în timp ce lucreazǎ. De asemenea, ele trebuie sǎ învețe sǎ se relaxeze în timpul mesei.

Substanta antirugina Kelfos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *