25/06/2024

Zodia Berbec

Sanatate Bani Cariera Dragoste

In general despre nativii din zodia Berbec:

Femeia Berbec

Femeia Berbec stie întotdeauna sa-si farmece admiratorii. Dornica sa împartaseasca sentimentele de dragoste cu cineva (sentimente care, la ea, sunt un izvor nesecat), ea pierde imens de mult timp în fata oglinzii, nu neaparat pentru ca este o stilata, ci pentru ca are un interes imediat: acela de a fi centrul atentiei cuiva. Desi femeia Berbec este de obicei o dezordonata sau o neatenta, atunci când îsi doreste o relatie devine brusc parfumata, fardata, eleganta. Daca ea va fi cea care cucereste, acest lucru îi va scoate la lumina feminitatea nebuna, plina de ardoare, chiar exploziva, ce poate ameti de-a binelea un barbat, mai ales daca el face parte dintre cei care considera ca femeia nu mare are secrete pentru ei. În acest caz, al femeii care cucereste, singurul pericol pentru cuplu este tendinta – constienta sau nu – a femeii Berbec de a pastra “conducerea”. Daca femeia Berbec va fi ea cucerita, va face uz de întregul arsenal cu care a înzestrat-o planeta Marte (guvernatorul zodiei Berbec), tocmai pentru ca aceasta energie a Începutului sa fie traita cât mai intens: “mai nu vrea si mai se lasa” (cum spune poetul), “du-te-ncolo, vino-ncoace / sezi binisor, nu-mi da pace” (cum spune o vorba populara), spiritul de contradictie, declaratia de dragoste totala si înflacarata si canalizarea întregii energii catre nevoia de a fi împreuna.

Barbatul Berbec

“Specialist” în dragostea la prima vedere, barbatul Berbec se îndragosteste imediat si nu accepta nici refuzul, nici taraganarea. Imagineaza pe loc mii de proiecte în care o va include neaparat si pe aleasa inimii din momentul respectiv. Si o face cu sinceritate. Cine iese cu un Berbec nu prea stie unde va ateriza pâna la urma. Aleasa inimii poate trai toate bucuriile pe care si le doreste, câteodata chiar ceva mai mult. Satisfactiile alaturi de barbatul Berbec sunt numeroase, desi uneori viata alaturi de el pare a semana cu un joc de popice în care în loc de bile se folosesc grenade. Prinsa în acest vârtej în care totul se petrece cu o suta de km la ora, partenera se poate simti coplesita si are nevoie de o buna conditie fizica pentru a nu se simti de-a dreptul epuizata. Din pacate, pasiunea d-lui Berbec se consuma destul de rapid, transformându-se în scurt timp în cenusa. Apoi se îndragosteste din nou. Barbatul Berbec nu se teme sa se casatoreasca de tânar. O va face, chiar… de mai multe ori, daca e nevoie! Pradoxal, dincolo de aparenta lui zgomotoasa, dominanta si impunatoare, barbatul Berbec are o sensibilitate greu de sesizat, parând a cauta în partenera imaginea mamei ocrotitoare. Cine va reusi sa atinga aceasta coarda sensibila, îi va cuceri inima.

Personalitati aflate in zodia Berbec:

Celine Dion (30.03.1968), Dan Bitman (29.03.1962), Elton John (25.03.1947), Andreea Berecleanu (24.03.1975), Diana Ross (26.03.1944), Mariah Carey (27.03.1970), Mihaela Tatu (7.04.1963), Russel Crow (7.04.1964), Quentin Tarantino (27.03.1963), Cristian Topescu (26.03.1937), Samantha Fox (15.04.1966), Cristi Puiu (3.04.1967), Marius Lǎcǎtuș (5.04.1964), Florin Zamfirescu (12.04.1949). 

Profesii potrivite

Au nevoie de profesii care îi provoacǎ permanent, în care nu este loc de rutinǎ. Rar vom vedea un Berbec stând la un birou, ocupându-se de niște acte și fiind și fericit cǎ face asta. Au nevoie de libertate de mișcare și de putere de decizie. Nu pot munci și nu pot fi performanți dacǎ nu au o mizǎ mare. Pot fi excelenți directori, ofițeri, chirurgi, stomatologi, ingineri, mecanici, polițiști, pompieri, cascadori, sportivi. De asemenea, orice meserie liberalǎ li se potrivește.

Sǎnǎtate

Berbecul reprezintǎ fața, ochii, creierul, de fapt capul în întregime. Nu e greu de înțeles de ce sunt cei mai ageri la minte din tot zodiacul. Ei sunt guvernați de Marte, care îi predispune frecvent la rǎniri, mai ales în zona capului. Sunt iuți la mânie, atât din cauze reale, cât și din cauze închipuite. De aceea pot avea deseori dureri de cap, stǎri de agitație și nervozitate,oscilații ale tensiunii arteriale. Au nevoie de un aport corespunzǎtor de fier, cât și de vitamina B 12.

Substanta antirugina Kelfos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *