25/06/2024

Zodia Gemeni

Sanatate Bani Cariera Dragoste

In general despre nativii din zodia Gemeni:
Femeia Gemeni
Femeia Gemeni este, în general, foarte grabita. Are multe de citit, multe de scris, multe de aflat, multe de împartasit. Ca si cum, daca nu ati face parte din lista prioritatilor ei informationale, nici n-ati avea cum sa-i intrati în atentie sau în gratii. Pe femeia Gemeni o poti intalni la o conferinta, la un simpozion, pe salile unei institutii de învatamânt, cu putin înaintea unui examen, într-o librarie, la un chiosc de ziare sau, pur si simplu, vorbind la telefon. Mai ales daca se prinde ca este urmarita, studiata, admirata, stie de minune sa faca pe dragalasa (Mercur, guvernatorul Gemenilor, poate lua imediat orice masca!), pe nestiutoarea, pe neajutorata. Atentie, deci, la aceste “gesturi mentale”, semn al unei minti care se misca extrem de repede. Daca trebuie sa plece la o întâlnire, femeia Gemeni poate decide sa se lase asteptata pentru ca la televizor tocmai se anunta ce se petrece la capatul lumii si, fiindca nu-i place sa-si ceara scuze, va povesti cu înflacarare acea stire, probabil cu multa broderie de la imaginatia proprie, astfel încât barbatul gata sa contramandeze întâlnirea (convins ca el nu are noroc la femei) sa simta ca motivul întârzierii face ca destinul lor în doi sa schimbe soarta omenirii. Adolescentina de felul ei, femeia Gemeni poate transforma defectul dispersiei mentale într-o nonsalanta fermecatoare, iar absenta unei feminitati insistente sa fie scuzata de inapetitul ei pentru moda, cosmetice si altele de acest gen. De felul ei, femeia Gemeni vorbeste foarte mult, însa e posibil sa mimeze timiditatea, tocmai pentru a fi sigura ca va cucereste. Nu se da în vânt dupa invitatii la restaurant, dar va face tot posibilul sa iesiti împreuna undeva, pentru a va testa manierele.

Barbatul Gemeni
Barbatul Gemeni este o fiinta gregara, o buna companie, care iubeste petrecerile si oamenii. Mintea lui este neobosita, întelegerea rapida, îi place sa comunice, are simtul umorului si replica scînteietoare. Nu suporta rutina sub nici o forma, iubeste libertatea si miscarea. Pare a nu îmbatrâni, nici psihic nici fizic, ca si când, asemeni lui Faust, ar fi încheiat un pact pentru mentinerea tineretii vesnice. Ba, mai mult, adesea se comporta de parca ar fi ancorat într-o eterna adolescenta. Când îi place o fata, îi face curte într-un mod aproape rudimentar, fara chitara si serenade: “Vrei? OK!” sau “Nu vrei? Cu atât mai rau pentru tine”. Nici ca se poate mai simplu si mai “baietesc” decât atât. Esential pentru el este sa se feresca de pasiune, sa nu se implice sentimental. Barbatul Gemeni este întrucâtva îngrozit de necesitatile emotionale. Este un cerebral, iar sexualitatea nu joaca un rol principal în viata sa, cu toate ca dispune de ceea ce psihologii numesc “aperceptie”, adica stie cum sa declanseze reactiile, aducându-si astfel partenera pe culmile extazului. Barbatul Gemeni este exasperant, dar fermecator. Nu este nici gelos, nici posesiv, si i se pare monstruos sa vrei sa pastrezi o femeie doar pentru tine. Nu îsi refuza nici o aventura, dar când porneste “la vânatoare” nu e mânat de instincte sexuale, ci de vesnica lui dorinta de nou. Într-o buna zi, însa, gaseste de cuviinta sa se aseze la casa lui, iar atunci îsi alege o femeie practica, cu simtul umorului si care sa-i înteleaga si sa-i împartaseasca preocuparile intelectuale.

Personalitati aflate in zodia Gemeni:
Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970).

Profesii potrivite
Evident, li se potrivesc toate profesiile care îi pun în mișcare, care le dau posibilitatea sǎ interactioneze cu cât mai mulți oameni, sǎ schimbe opinii, sǎ cǎlǎtoreascǎ, sǎ fie mobili. Nu le plac meseriile care îi obligǎ sǎ stea intr-un birou toata ziua, cu excepția cazului în care munca le este foarte variatǎ și le permite sǎ afle mereu lucruri noi. Sunt excelenți jurnaliști, scriitori, oameni de televiziune. Lucreazǎ eficient în relații cu publicul, în vânzǎri sau în orice alt domeniu care le dǎ posibilitatea sǎ vorbeascǎ, sǎ convingǎ, sǎ facǎ salturi intelectuale, sǎ-si manifeste originalitatea. Banii nu sunt foarte importanți pentru ei. Îi prețuiesc și ii doresc doar ca mijloc de câștigare a independenței și libertǎții de care au nevoie. Cheltuiesc foarte mult pe cǎrți, cǎlǎtorii sau alte mijloace de informare si comunicare (computere, telefoane etc).

Sǎnǎtate
Trebuie sǎ învețe sǎ se relaxeze. Sǎ inspire și sǎ expire adânc. Murmurul continuu al psihicului lor se revarsǎ inevitabil asupra sistemului nervos. Acumulǎrile de tensiuni creeazǎ nervozitate și insomnii. Acestea se manifestǎ frecvent printr-un soi de vorbǎrie nervoasǎ. Au nevoie de discuții liniștitoare cu oameni evoluați spirtual, cu care pot fi ei înșiși și pot crea punți de la inima la inimǎ. Exercițiile fizice le sunt de mare ajutor. Alte zone sensibile, în afarǎ de sistemul nervos, sunt umerii, brațele, sistemul respirator (în special plǎmânii).

Substanta antirugina Kelfos

Un comentariu

  1. Multumesc frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *