25/06/2024

Zodia Varsator

Sanatate Bani Cariera Dragoste

In general despre nativii din zodia Varsator:
Femeia Varsator
Imprevizibila, originala, dezinhibata, inteligenta, plina în permanenta de idei si gata sa inventeze orice – de la un ac de cusut mai rapid pâna la o ambarcatiune cosmica de tipul celor din Mahabharata (celebra epopee indiana) – femeia Varsator este femeia visurilor tuturor barbatilor care îsi doresc o relatie “exciting”. Are ochi foarte frumosi femeia Varsator, ca ai nimanui altcuiva. Putini sunt cei ce o pot privi mai mult decât câteva fractiuni de secunda. Indiferent de culoarea lor, acesti ochi au ceva special în ei, lumina lor vine din alta galaxie si patrunde în foarte multe universuri. Neglijenta vestimentara a femeii Varsator poate fi ea însasi cuceritoare prin combinatiile neasteptate de vechi si nou, de lucruri îmbracate la nimereala si lucruri cautate zile întregi pe la magazinele de lux, în combinatii adeseori neasteptate. Ele îi pot pune în valoare formele cilindrice, indiferent daca are un corp mai subtire sau mai plinut. Energia uraniana este una a înaltimilor si femeia Varsator nu merge decât catre în sus. Nu prea se fardeaza, dar, daca o va face, fardul poate fi strident sau dezarmant – culori tari, fosforescente, vizibile din avion. Este gata sa conduca o revolutie pentru binele omenirii sau este prima care foloseste obiecte electro-casnice inventate recent, deoarece ele o ajuta sa câstige timp. Femeia Varsator are multe de facut, se misca mult, vorbeste mult, cunoaste multi oameni si, din neatentie, poate confunda foarte usor un prieten cu un posibil iubit sau invers. Mai ales aici sa fiti atenti, pentru ca este irezistibila! Daruieste cu usurinta daca este o fiinta elevata, sau pune mâna pentru totdeauna pe nefericitul care are curajul si rabdarea de a-i suporta toate tiraniile.

Barbatul Varsator
Barbatul Varsator este totusi destul de dificil de descris, fiindca poarta cu sine o întreaga lume de paradoxuri si de contradictii. Are o gândire foarte originala, este curios, îi plac experientele, are oroare de constrângeri si caracterul sau este extrem de independent. Barbatul Varsator lupta permanent împotriva conformismului, a spiritelor conservatoare si retrograde. Iubeste umanitatea în întregul ei si vrea sa o vada progresând… aici si acum! Unul dintre paradoxurile d-lui Varsator este ca, desi e un progresist si un democrat, desi iubeste noul si se poate adapta din mers schimbarilor neprevazute, poate sa-si uimeasca anturajul prin ideile lui fixe, prin accesele lui de încapatânare sau prin atitudinea sa rigida cu privire la anumite subiecte. Barbatul Varsator are simtul prieteniei deosebit de dezvoltat si e gata oricând sa-ti sara în ajutor la nevoie, fiind capabil chiar de sacrificiu pentru prietenii sai. Desi traieste mai mult în lumea ideilor, acest cerebral reactioneaza cu precadere la sentimente si afectivitate. Alt paradox este ca ca barbatul Varsator se simte foarte stânjenit când e vorba sa-si manifeste propriile emotii. Pentru el, cuvinte simple ca “Te iubesc”, “Sunt nebun dupa tine” sau chiar “Te urasc” sunt de nespus si e foarte posibil sa nu duca nicodata iubitei un buchet de flori. Poate iubi adânc, dar n-o va arata prea des si, în nici un caz, n-o va arata prin acele mici gesturi obisnuite care fac relatiile sentimentale atât de placute, cu toate ca e înstare sa-si dea si viata pentru aleasa sa. Pur si simplu nu detine cheia subtilitatilor relationale. Barbatul Varsator poate iubi cu sinceritatea, dar fiindca îi este teama sa-si piarda libertatea, s-ar putea sa se eschiveze de la a-si lua vreun angajament si sa se multumeasca doar cu o suita de povesti de dragoste încântatoare. Cea mai buna solutie pentru el este casatoria din prietenie si complicitate, cu o femeie inteligenta si simpatica, la fel de independenta ca si el, casatorie care va functiona în spiritul deplinei libertati mutuale.

Personalitati aflate in zodia Varsator:
Shakira (2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah Winfrey (29.01.1954), Florin Piersic (27.01.1936), Victor Rebenciug (10.02.1933), Stefan Iordache (3.02.1941), Jennifer Aniston ( 11.02.1969).

Profesii potrivite
Profesiile care li se potrivesc cel mai bine Vǎrsǎtorilor sunt cele care permit ocuparea unei poziții speciale si demonstrarea individualitǎții. Se simt bine în domenii neconvenționale, neobișnuite, orientate spre viitor, care cer originalitate, talent organizatoric, inventivitate. De regulǎ își aleg profesii care cer muncǎ în echipǎ dar care le oferǎ și un anume grad de libertate si independențǎ. De asemenea, profesiile tehnice sau care au scopuri idealiste (ca o contribuție la îmbunǎtǎțirea lumii) le sunt foarte potrivite Vǎrsǎtorilor. Așadar,acești nativi se pot descurca de minune în profesii ca:inginer, informatician electrician, specialist în computere, radio, televiziune sau electronicǎ, jurnalist, caricaturist , artist, regizor de film (mai ales S.F), astrolog, neurolog, psihiatru, sociolog.

Sǎnǎtate
Vǎrsǎtorul guverneazǎ sistemul circulator și gleznele, ceea ce înseamnǎ cǎ aceste zone pot fi mai sensibile decât altele. Acești nativi au nevoie de o dietǎ bogatǎ în magneziu, pentru a-și susține sistemul nervos și inima (guvernatǎ de Leu, opusul Vǎrsǎtorului, pe cercul zodiacal) . Ori de câte ori au probleme de sǎnǎtate, pot apela cu încredere la metode alternative de terapie ( acupuncturǎ, bionergoterapie, reflexoterapie), care în cazul lor, dau rezultate rapide.

Substanta antirugina Kelfos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *