18/04/2024

Femeia care a distrus limba Romana cand a fost intrebata daca a tinut post. Oare?

Reporter:
Ati tinut post?

Raspuns femeia “fantastica”:
Deocamdata pot sa spun ca nu este un post ocazional pentru ca divulgaritatea umanistica a unui om s-ar putea retusa pe un blastom al nonsalantei nonconformistice intru Jean Calvin.
Numai ca aceasta republistica interumana s-ar putea repudia pe un anumit tronson umanitar.

As vrea ca totul in aceasta zi a unui prohod pe care divinitatea interumana se putea codifica. O impartasanie pura s-ar putea restructura pe un anumit disconfort pluri-renascentistic umanitar.

Eu am venit ca sa confirm…
Sunt intr-o urbanistica, intr-o cazuistica medicala a unui univers transvers si am luat o sfanta impartasanie intr-un sfictus silvestrus, intr-un nonsalant nonconformism asemanator lui Jean Calvin si nu stiu daca dumneavoastra aveti pledoaria ca sa imi oferiti aceasta continenta para-sinusoidala pe care niciodata acest univers situs inversus s-ar putea reconstitui.

 

Acum va prezentam traducerea noastra si dupa, aveti si analiza:

Deocamdata pot sa spun ca este un post ocazional pentru lipsa de discretie umanistica a unui om care s-ar putea indrepta spre “tumoare canceroasa” a lipsei de griji, a unei persoane lipsite de griji conform spuselor lui Jean Calvin

Numai ca aceasta republicare intre oameni s-ar putea sa nu se mai recunoasca pe o anumita parte spre binele omenirii.

As vrea totul in aceasta zi a unei slujbe religioasa pe care divinitatea dintre oameni se putea sistematiza. O impartasanie pura ar putea schimba structura pe o anumita stare neplacuta de nesiguranta, mai multe renasteri spre binele omenirii.

Eu am venit ca sa confirm…
Sunt intr-o restructurare a unei asezari omenesti, intr-o parte a teologiei medievale care incearca sa rezolve cazurile de constiinte, medicale a unui univers de-a curmezisul si am luat o sfanta impartasanie intr-o anomalie, intr-un nonsalant nonconformism asemanator lui Jean Calvin si nu stiu daca dumneavoastra aveti sustinerea orala sau scrisa ca sa imi oferiti aceasta autoimpunere a unor anumite restrictii a materiei pe care niciodata acest univers cu anomalii nu s-ar putea reconstitui.
Analiza:
Deocamdata pot sa spun ca este un post ocazional pentru (divulgaritate– nu exista in DEX, dar noi am traduce – lipsit de discretie umanistica)
a unui om s-ar putea (retusa – indrepta)pe un (blastom -tumoare canceroasa) a (nonsalantei – lipsei de griji) (nonconformistice – nu exista in DEX dar noi am traduce – persoana care are convingeri prorpii) a unei persoane lipsite de griji (intru Jean Calvin – Jean Calvin a fost a fost un reformator religios francez) conform spuselor lui Jean Calvin

Numai ca aceasta (republistica – nu exista in DEX, dar noi am putea traduce – republicata) republicata (interumana – intre oameni) intre oameni s-ar putea (repudia – a nu mai recunoaste) pe un anumit (tronson – parte din ceva) parte (umanitar – se preocupa de binele omenirii).
As vrea ca totul in aceasta zi a unui (prohod – slujba religioasa) pe care divinitatea (interumana – dintre oameni) se putea (codifica – sistematiza).

O impartasanie pura s-ar putea (restructura – a schimba structura) pe un anumit (disconfort – stare neplacuta de nesiguranta) (pluri-renascentistic – mai multe renasteri) (umanitar – se preocupa de binele omenirii).

Eu am venit ca sa confirm…

Sunt intr-o (urbanistica – reconstruire sau de restructurare a unei asezari omenesti), intr-o (cazuistica – Parte a teologiei scolastice medievale care incearca sa rezolve cazurile de constiinta si sa justifice unele practici imorale printr-un sistem de norme etice abstracte si prin subtilitati logice) medicala a unui univers (transvers – de-a curmezisul) si am luat o sfanta impartasanie
intr-un (sfictus silvestrus – anomalie congenitala in cadrul careia anumite organe sunt situate de partea opusa aceleia pe care o ocupa in mod normal), intr-un nonsalant nonconformism asemanator lui Jean Calvin si nu stiu daca dumneavoastra aveti (pledoaria – sustinerea orala sau scrisa a unei cauze) ca sa imi oferiti aceasta (continenta – autoimpunere a unor anumite restrictii) (para-sinusoidala – nu exista in DEX dar noi am traduce – Perisinusoidal – materie care inconjuara unul sau mai multe vase capilare) pe care niciodata acest univers (situs inversus – nomalie congenitala in cadrul careia anumite organe sunt situate de partea opusa aceleia pe care o ocupa in mod normal) s-ar putea reconstitui.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Noul single lansat de Criss Blaziny, intitulat “Uneori”

Piesa este în colaborare cu Adeline, de asemenea artist Mango Records, şi vine la pachet …

4 comentarii

 1. Baza fundamentului !

 2. Unu de pe strada

  “Reporter:
  A-ti tinut post?”
  Un raspuns normal pe masura redactorului care a scris aceste rânduri si se erijaza în aparator al limbii române , ar fi fost :
  “Da, a-m tinut post !”

 3. Raspunsul a fost un fel de ”unde dai si unde crapa”. Saraca femeie, mi-e mila de ea, e dusa. Interesant ar fi fost, daca reuseati sa aflati ce hram poarta aceasta persoana, ce profesie are, ce produce ea, in afara de nervi si stupefactie, celui care o asculta.

 4. Poate e dusa sau poate e prea inteligenta pentru noi. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *