29/05/2024

Zodia Balanta

Sanatate Bani Cariera Dragoste

In general despre nativii din zodia Balanta:
Femeia Balanta
Pentru femeia Balanta, farmecele exista înca din clipa nasterii, ceea ce face ca pe ea sa o preocupe nu accentuarea unei calitati sau a alteia, ci cum sa si le puna în valoare pe toate. Vechi considerente astrologice afirma ca femeia Balanta este iubita ideala, ceea ce, din multe puncte de vedere, poate fi adevarat. Daca este vorba despre considerentele antice, da, putem avea încredere în ele; de cele medievale, însa, trebuie sa ne îndoim, pentru ca ele se refera la femeia perfecta din punctul de vedere al prezentei ei fizice în societate. Intr-adevar, femeia Balanta stie ca nimeni alta sa fie cu adevarat o prezenta feminina autentica, de la cel mai rebel fir de par pâna la cea mai neînsemnata (aparent) cuta a rochiei. La ea totul este bine asezat, îmbinat, adaugat, pentru ca totul trebuie sa evidentieze armonia culorilor, a formelor, a gesturilor. Vestimentatia femeii Balanta este întotdeauna vesela si intentionat combinata, ca un echilibru între extravaganta si bun-simt, bijuteriile sunt întotdeauna de efect iar parfumurile adauga o nota care te îndeamna sa o îmbratisezi, sa o ai ca pe un obiect de podoaba care sa îti încânte toate clipele vietii. Da, femeia Balanta este facuta sa atraga aprecieri, complimente, declaratii, priviri, barbati, dragoste si, atunci când ea este mai terestra, chiar si bani. Îi plac relatiile la nebunie – viata ei nici nu ar avea sens în afara oamenilor – si, în anumite cazuri, mai ales casatoriile. Se casatoreste foarte usor, nu neaparat ca sa aiba un sot, cât ca sa aiba o “pereche”. Femeia Balanta nu este o traditionala, nu familia si/sau perpetuarea speciei o intereseaza, ci complementaritatea, opozitia, polarizarea, deopotriva afectiva si erotica. O veti recunoaste întotdeauna dupa mirosul placut pe care îl împrastie si dupa placerea cu care cumpara orice – adica orice are legatura cu persoana ei fizica si cu frumusetea personala.

Barbatul Balanta
Barbatul Balanta poseda un foarte dezvoltat simt estetic, al armoniei si al echilibrului. Este un tip elegant, care se îmbraca cu gust si miroase bine. Frumusetea conteaza foarte mult pentru el, atât cea a ideilor cât si cea a formelor. Barbatul Balanta este un rafinat, un amestec interesant de spirit si sensibilitate. O jumatate din el e senzuala si sentimentala, cealalta jumatate e condusa de ratiune. Barbatul Balanta este un om de societate, amabil si curtenitor, cu un profund simt al dreptatii, al echitatii si al “fair play”-ului. Îi place sa traiasca înconjurat de obiecte frumoase, în confort, ba chiar are înclinatie catre lux. Dar, mai presus de toate, este un romantic. Se spune ca trubadurul îndragostit de Doamna sa nu va disparea atâta timp cât pe lume vor exista Balante. Romantismul d-lui Balanta este cel al sampaniei, al valsului si al clarului de luna. Iubeste femeile frumoase, foarte feminine, un pic misterioase, un pic inaccesibile… Barbatul Balanta are talentul de a face curte cu o maiestrie neîntrecuta, construind adevarate mici capodopere ale genului. De regula este generos si, daca nu încerci sa abuzezi de aceasta generozitate (sa ne amintim ca pune mult pret pe “fair play”), el va fi mâna-larga, neregretând niciodata banii cheltuiti pentru luxul, frumusetea si distractiile sale sau ale iubitei. Barbatul Balanta este un amant rafinat, un expert în arta preludiilor, rezistent si care acorda multa atentie partenerei. Fidelitatea nu este punctul lui forte, pentru ca, vulnerabil fiind în fata sexului frumos, se îndragosteste destul de usor si e incapabil sa spuna “nu”. Problema este ca, armonia lui interioara având oroare de situatiile de criza, de rupturi si reprosuri, îi este greu sa initieze o despartire, preferând compromisul.

Personalitati aflate in zodia Balanta:
Gwyneth Paltrow (28.09.1972), Adrian Pintea (9.10.1954), Luciano Pavarotti (12.10.1935), Stefan Banica Junior (18.10.1967), Silvio Berlusconi (29.09.1936), Monica Bellucci (30.09.1968), Avrile Lavigne (27.09.1984), Sting (2.10.1951), Michael Douglas (25.09.1944).

Profesii potrivite
Balanța este deseori în poziție de conducere, dar pentru cǎ este dornicǎ de echilibru, poate prefera deseori sǎ lucreze in parteneriat/asociere. Balanțele se pricep foarte bine la relații publice și vânzǎri, datoritǎ farmecului personal deosebit. Şi pentru cǎ este îndrǎgostitǎ de artǎ, poate face o frumoasǎ carierǎ în artǎ (cantaret, actor, make-up artist, hair stylist,etc), modǎ, design interior. Semn justițiar prin definiție, Balanța poate alege profesia de avocat/judecǎtor, profesie pe care ar putea-o face foarte bine, dacǎ învațǎ sǎ fie mai fermǎ în decizii. Şi nu în ultimul rând, acești nativi sunt excelenți consilieri si consultanti, pentru cǎ știu sǎ fie imparțiali și sǎ asculte toate fațetele problemei înainte de a lua o decizie, dar și pentru cǎ sunt firi conciliante. Pot fi gimnasti desavarsiti, balerini, dansatori, echilibristi.

Sǎnǎtate
Punctele sensibile ale acestor nativi sunt reprezentate de partea inferioarǎ a spatelui și rinichi. Ei ar trebui sǎ se deprindǎ cu activitatea fizicǎ și sǎ renunțe la comoditate. Fiind guvernați de Venus, acești nativi pot fi gurmanzi, expuși exceselor culinare. Așadar, ar fi bine sǎ învețe sǎ fie mai ponderați. Consumul unei cantitati crescute de apa este imperativ necesar. Le pot face foarte bine terapiile cu uleiuri esențiale de trandafir și iasomie (aromaterapie), dar și curele suplimentare cu potasiu.

Substanta antirugina Kelfos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *