14/06/2024

Zodia Leu

Sanatate Bani Cariera Dragoste

In general despre nativii din zodia Leu:
Femeia Leu
Femeia Leu este una dintre cele mai fascinante fiinte! Ea face parte dintre femeile care stiu sa se puna în valoare, indiferent de nivelul lor financiar sau intelectual. Bunul Dumnezeu a dotat-o pe femeia Leu cu o capacitate afectiva care, daca este lasata în umbra, devine un adevarat motor de manifestare a vitalitatii ei erotice, sentimentale, fizice etc. Femeia Leu nu va sta niciodata pe gânduri în fata unui obiect vestimentar sau a unei podoabe, oricât ar costa, daca “îi vine de minune”. La nivel subconstient, cu cât un obiect este mai scump, cu atât mai mult merita cumparat si purtat, ceea ce dinamizeaza si chiar amplifica placerea femeii Leu de a se etala pe scena vietii în diverse roluri interpretative. Femeia Leu va juca întotdeauna cu succes rolul marilor iubiri sau al artistei neîntelese, de la ipostaza de mama devotata pâna la aceea de amanta ideala. Pasionala, frumoasa, solara, stralucitoare, intuitiva, plina de creativitate si adesea cu o imaginatie erotica neasteptata, femeia Leu poate deveni tinta oricarui barbat care vrea sa faca impresie buna în rândul aristocratiei timpului având la brat un personaj aranjat dupa ultimul racnet si de o regalitate somptuoasa. Cine ar putea ghici ca farmecul nativ al femeii Leu este capacitatea de a refuza exact ceea ce-si doreste si ca felul ei de a spune “nu” – plin de candoare si de naivitate – este de o cuceritoare autenticitate? Nasucul ei cârn, ochii mari cu gene lungi, buzele usor întredeschise si cuprinse de un tremur abia perceptibil pot darâma toate promisiunile de fidelitate facute (altor femei) de soti inconstienti sau de masculii slabi de înger.

Barbatul Leu
Pentru barbatul Leu, dragostea este motorul Cosmosului. La el, dragostea trebuie sa fie mare, spectaculoasa si dramatica, ca iubirile pe care le cântau trubadurii de odinioara. Barbatul Leu adora dragostea si adora sa fie îndragostit. Amant înflacarat, foarte atasat de o anumita calitate erotica si estetica a relatiei sexuale, el se daruieste cu totul, sau, mai bine zis, se “împrumuta total” în fiecare relatie. Barbatul Leu iubeste cu stil si fara inhibitii si are talentul special de a învalui povestea sa de dragoste într-o aura de magie. Daca tu esti aleasa, te va trata ca pe ca o zeita si în mod sigur te va face sa uiti ca mai exista si alti barbati pe pamânt. Barbatul Leu este romantic si generos, iar una dintre modalitatile prin care-si demonstreaza generozitatea este de a-si coplesi iubita cu daruri. Iar aceste daruri nu vor fi doar banale cutii de ciocolata, ci cadouri scumpe, exotice, greu de obtinut. Superbului si generosului domn Leu îi place sa-si protejeze partenera, va lupta pentru ea, va risca pentru ea, ca în povestile cavaleresti. În schimb, aceasta trebuie sa-i arate o loialitate neconditionata si o admiratie inalterabila si sa faca în asa fel încât ceilalti barbati sa-l invidieze ca are la brat o femeie atat de stilata, de frumoasa si de eleganta. Pe scurt, el cere de la partenera lui sa fie demna de prestigiul sau.

Personalitati aflate in zodia Leu:
Vlad Mirita (2.08.1981), Jasmine (27.07.1978), Cristina Cioran (27.07.1977), Madonna (16.08.1958), Charlize Theron (7.08.1975), Sandra Bullock (26.07.1964), Bill Clinton (19.08.1946), Mihaela Radulescu (3.08.1969), Antonio Banderas (10.08.1960), Robert de Niro (17.08.1943), Marcel Iures (2.08.1951), Jennifer Lopez ( 24.07.1969), Horatiu Malaele (31.07.1952).

Profesii potrivite
Nimeni nu conduce mai bine ca un Leu și de aceea nativii acestei zodii se vor îndrepta cu prioritate spre domenii care le permit sǎ fie în frunte, sǎ conducǎ, sǎ strǎluceascǎ. Pot fi generali și regi, dar pot fi și profesori, inspirându-i permanent pe studenți/elevi și molipsindu-i de entuziasm. Pot sǎ se ocupe cu succes de arte, strǎlucind cu puterea Soarelui și având din plin, carismǎ și magnetism. Dacǎ este în atenția publicului, Leul este foarte fericit. Scena a fost inventatǎ parcǎ pentru acesti nativi și vor face cunoștințǎ cu ea într-un fel sau altul. Se înțelege cǎ pot fi excelenți actori , fiind ajutați și de teatralismul lor impresionant.Se descurca de asemenea de minune, ca oameni de televiziune, artisti, decoratori, designeri, bijutieri. Au nevoie de profesii care sǎ le permitǎ sǎ fie creativi, sǎ aibǎ libertate de mișcare și posibilitatea de a se exprima nelimitat. Ca subalterni , sunt destul de incomozi.

Sǎnǎtate
Leii sunt cei mai sǎnǎtoși nativi din tot zodiacul. Au o vitalitate de invidiat și o poftǎ de viațǎ molipsitoare. Sunt puternici și pare sǎ nu-i atingǎ nicio boalǎ. Singura situație în care Leii devin vulnerabili, este aceea când nu obțin adorația doritǎ într-o relație sentimentalǎ. Atunci ei se pot chiar îmbolnǎvi fizic. Așadar, acești nativi trebuie sǎ se vindece emoțional, ori de câte ori au vreo problemǎ de sǎnǎtate. Emoțiile lor le determinǎ starea de sǎnǎtate. Au nevoie de Calciu și Magneziu pentru buna funcționare a inimii și sistemului circulator. Conezima Q10 le este de asemenea beneficǎ , pentru cǎ le fortificǎ inima.

Substanta antirugina Kelfos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *