23/05/2024

Zodia Scorpion

Sanatate Bani Cariera Dragoste

In general despre nativii din zodia Scorpion:
Femeia Scorpion
Femeia Scorpion, indiferent daca este mai mult sau mai putin frumoasa, are un sex-appeal nebun, pe care uneori si-l cultiva pâna la vulgaritate sau de care, uneori, este chiar inconstienta. Se emancipeaza foarte repede, chiar daca uneori mai pastreaza în comportament urmele unui primitivism involuntar. A fi in cautarea rafinamentului este pentru femeia Scorpion un farmec personal, întrucât ea este purtatoarea uneia dintre cele mai importante energii ale fiintei umane: energia sexuala. Acestei energii va trebui sa-i faca fata în aceasta viata. Va trebui sa accepte aceasta energie, s-o cunoasca, s-o controleze si s-o împartaseasca celorlalti. Misiune deloc usoara în aceasta lume aflata la rascruce si, tocmai de aceea, uneori, a fi putin sau deloc fermecatoare constituie semnul unei misiuni de viata destul de mature. Nu ocoliti femeia Scorpion, nu o evitati si nu o desconsiderati! Este puternica, directa, fara prejudecati depasite, fara mentalitati învechite, dar adeseori si fara curaj. Daca, însa, îsi urmeaza sufletul, femeia Scorpion va fi înca din adolescenta o prezenta de o feminitate molipsitoare, extrem de senzuala si nativ provocatoare, bine dezvoltata, apetisanta, cu sau fara stridente vestimentare dar cu siguranta cu stridente verbale. Femeia Scorpion stie sa ia decizii, stie sa actioneze, stie – cu alte cuvinte – sa se descurce si singura. Atingerea ei înfioara si miscarea trupului stimuleaza. Are degete “electrice” si sâni obraznici, de sub care se formeaza un abdomen îmbietor, urmat de coapse delicat aromate erotic. O prind de minune toate atitudinile dezordonate, de abandon sau de asteptare a fuziunii amoroase, pentru ca – merita subliniat – acestea fac parte dintre dotarile ei native.

Barbatul Scorpion
Barbatul Scorpion poate fi recunoscut dupa privirea sa fixa, patrunzatoare, misterioasa si fascinanta, o privire care ar putea hipnotiza si serpii. El adopta stilul enigmatic atunci când nu este perfect stapân pe situatie, când înca tatoneaza terenul. Barbatul Scorpion are o inteligenta penetranta, care merge dincolo de aparente, si o exceptionala intuitie, care îl face sa ghiceasca intentiile ascunse ale interlocutorului. Este extrem de tenace, iar daca si-a pus ceva în minte, va uza de orice mijloace pentru a-si atinge telul. Privind atent, vei descoperi însa ca straduintele sale de a reusi nu vizeaza puterea sau banii, ci sunt nascute, de fapt, dintr-un fel de întrecere cu sine însusi, din dorinta lui de autodepasire. Barbatul Scorpion poarta aproape întotdeauna în suflet o rana de un fel sau altul, o problema emotionala sau sexuala, un conflict sau o frustrare greu de rezolvat. Dispune de o profunda sensibilitate si de un “feeling” iesit din comun, iar curentii emotionali dinauntrul ori din jurul sau îl afecteaza cu usurinta. Este lesne de ranit, susceptibil în ceea ce priveste sentimentele celorlalti, adesea singuratic si motivat de o nevoie aproape vorace de a avea o viata relationala. Barbatul Scorpion cauta însa o uniune profunda, indestructibila. Din acest motiv, este foarte atent cui îi permite sa patrunda în câmpul sau psihic. Mânat de sexualitatea sa puternica, de libidoul sau de exceptie, barbatul Scorpion va avea probabil multe experiente amoroase. Vai, însa, de femeia care nu reuseste sa se ridice la standardele exigentelor sale, care nu-i poate câstiga respectul, pentru ca el va avea tendinta de a o tortura psihic, de a o chinui prin accese de ura si pasiune, crize de gelozie sau jocuri subtile “de-a victima si calaul”. Barbatul Scorpion cauta femeia initiatoare, sublima, care sa-l ajute sa atinga divinitatea, ca în practicile tantrice de cea mai pura sorginte. Doar femeia alcatuita din acelasi aluat ca si el, sau cea care îi va fi inteles perfect mecanismele interioare, va fi suficient de bine înarmata pentru a rezista alaturi de el.

Personalitati aflate in zodia Scorpion:
Leonardo di Caprio(11.11.1974), Nadia Comaneci (12.11.1961), Ethan Hawke (6.11.1970), Julia Roberts (28.10.1967), Sorin Oprescu (7.11.1951), Demi Moore (11.11.1962), Ion Cristoiu (16.11.1948), Bill Gates (28.10.1955), Jodie Foster (19.11.1962), Traian Basescu ( 4.11.1951).

Profesii potrivite
Li se potrivesc toate profesiile care cer profunzime și spirit pǎtrunzǎtor. Au un fin simț de psiholog și o mare capacitate de a scoate la ivealǎ ascunzișurile lucrurilor. De aceea, pot fi excelenți detectivi, psihologi, cercetǎtori, oameni de științǎ. Pot fi și doctori de top (cu precǎdere chirurgi), biochimiști sau consilieri. Scorpionii se pot implica cu succes în medicinǎ alternativǎ, științe oculte și esoterice, nutriție. Scorpionii sunt foarte puternici și li se potrivesc de minune și funcțiile de conducere, în orice domeniu . Se pot implica cu succes și în acțiuni de protecția mediului sau în epurarea deșeurilor. În privința banilor, Scorpionii sunt foarte precauți. Ei strâng bani în liniște și îi folosesc pentru atingerea scopurilor personale. Pot fi exelenţi psihologi, psihiatri, chirurgi, ginecologi, urologi, biologi, speologi, chimişti, farmacişti, spioni, agenţi, poliţişti, detectivi sub acoperire, filozofi, teozofi, mistici, esoterişti. Sporturile spre care se îndreaptă sunt cele care cer rezistenţă deosebită şi disciplină (arte marţiale,maraton).

Sǎnǎtate
Scorpionii au mare putere de regenerare, motiv pentru care , chiar dacǎ se îmbolnǎvesc, se refac foarte repede. Ei nu se îmbolnǎvesc des, dar când se îmbolnǎvesc, este vorba de ceva serios. Își pot folosi capacitatea de regenerare și vindecare atât pentru a se vindeca pe ei , cât și pe cei din jur. Majoritatea problemelor de sǎnǎtate cu care se confruntǎ acești nativi, vin din faptul cǎ acumuleazǎ resentimente, gelozie și furie. Ei trebuie sǎ învețe sǎ se elibereze de aceste emoții negative, prin tehnici de relaxare care rezoneazǎ cu ei. Zonele sensibile pentru Scorpioni sunt :tractul urinar, organele reproducǎtoare și colonul.

Substanta antirugina Kelfos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *