18/04/2024

Zodia Capricorn

Sanatate Bani Cariera Dragoste

In general despre nativii din zodia Capricorn:
Femeia Capricorn
Femeia Capricorn nu este o duduie de duzina! Adeseori grava, matura, mai serioasa decât este cazul, ea asteapta doar o atmosfera ceva mai “calda” pentru a se desfasura. N-o sa auziti niciodata din gura ei bârfe sau maruntisuri, dar daca va ajunge în centrul atentiei, pregatiti-va sa faceti o cura serioasa de râs. Femeia Capricorn are resurse nebanuite, multe dintre ele temperate de reputatia acestui Semn zodiacal ca ar fi “batrân”. Mai degraba, femeia Capricorn nu considera ca trebuie sa strice un orz de calitate pe orice oratanie prezenta în mediul ei. La prima vedere, este posibil sa va izbeasca mai întâi anti-farmecele personale ale femeii Capricorn, consecinta a unei vestimentatii careia nu-i acorda atentie sau a lipsei constante de chef de a se farda. Ochiul unui barbat care se pretinde bun cunoscator al femeilor va sti sa provoace aceasta feminitate ascunsa sa se dezvaluie cu naturalete si cu spontaneitate. Ea va iesi la lumina în tonuri pastelate, în linii elegante ce îmbina la un loc croieli de epoca si desu-uri de ultima ora, într-o constienta neglijenta a formelor si mirosurilor. Femeia Capricorn nu frapeaza pe nimeni de la prima vedere dar prezenta ei se va face simtita printr-o separare constienta de ceilalti, prin tacere si, la momentul potrivit, prin interventii cu miez sau de un umor foarte sanatos. Ea stie sa combine romantismul adeseori fara perspectiva al femeii Pesti cu atacul bine calculat al femeii Scorpion, astfel încât sa nu va mirati daca va treziti peste noapte personajul unei mari aventuri amoroase ce implica discretia de rigoare dar si un arsenal erotic pe care în ruptul capului nu l-ai fi banuit la aceasta fiinta. Trecerea femeii Capricorn prin viata dvs. ar putea fi marcata de o carte despre civilizatii disparute sau de programul pe ultimele trei luni la cinemateca. Femeia Capricorn are o relatie speciala cu timpul, ceea ce va va face sa simtiti ca a venit fie prea devreme, fie prea târziu la întâlnirea dvs. cu destinul.

Barbatul Capricorn
Daca îl întâlnesti pe barbatul Capricorn când înca nu a trecut de 30 de ani, vei cunoaste de fapt un Capricorn în formare, plin de complexe, care acumuleaza experienta, uneori prin încercari dureroase. Întâlneste-l mai târziu si abia atunci vei avea de-a face cu un Capricorn veritabil. Pentru barbatul Capricorn, care este în fond un pragmatic, ambitia si cariera conteaza în primul rând. Si fiindca este muncitor, rezistent si deosebit de tenace, va cuceri cu siguranta o pozitie sociala buna, iar meritele sale vor fi recunoscute, chiar daca îi va trebui o viata pentru asta. Barbatul Capricorn acorda o valoare deosebita datoriei, puterii, respectului si loialitatii. Daca treci dincolo de armura sa, vei constata ca barbatul Capricorn este un romantic. El nu va permite însa nicodata romantismului sau sa-i influenteze deciziile. Din cauza complexitatii sale emotionale si a inhibitiilor, si fiindca siguranta înseamna foarte mult pentru el, mai devreme sau mai târziu va cauta o relatie stabila, îsi va intemeia o familie. Barbatul Capricorn are certe calitati paterne. Îsi va sprijini si îsi va proteja aleasa, va fi pentru ea un adevarat izvor de întelepciune si de ajutor. Important este ca aceasta sa vrea cu adevarat sa fie protejata si sa nu fie o femeie prea independenta, pentru ca în acest caz îl va simti mai degraba ca pe un gardian, ca pe cineva care îi bareaza accesul la libertate. În fond, barbatul Capricorn nici nu agreeaza prea tare femeile independente, fiind mai degraba un traditionalist, care considera ca lumea ar trebui sa fie condusa doar de barbati, iar femeia trebuie sa fie, înainte de toate, sotie si mama. În general este fidel, fiindca nu întelege de ce trebuie sa alergi dupa alte femei daca ti-ai ales-o deja pe cea potrivita. Este un amant de cursa lunga, atent si rezistent

Personalitati aflate in zodia Capricorn:
Calin Popescu Tariceanu (14.01.1952), Vanessa Paradis (22.12.1972), Andreea Marin-Banica (22.12.1974), Cristi Minculescu (9.01.1959), Jim Carrey ( 17.01.1962), Denzel Washington (28.12.1954), Anthony Hopkins ( 31.12.1937), Mel Gibson ( 3.01.1956), Julia Ormond ( 4.01.1965), Jude Law (29.12.1972), Nicholas Cage ( 7.01.1964).

Profesii potrivite
Ei știu cel mai bine sǎ-și administreze atât resursele materiale, cât și pe cele sufleteștti și emoționale. De fapt, se gândesc foarte bine înainte sǎ investeascǎ ceva, orice ar însemna acel ceva. De aceea, par deseori persoane impenetrabile, reci, distante, excesiv calculate. Capricornul nu face nimic la întâmplare, ci își anticipeazǎ fiecare mișcare , cântǎrind mereu atât avantajele cât și dezavantajele acțiunilor lui. Practic , orice face trebuie sǎ aibǎ o logicǎ și o finalitate avantajoasǎ. Altfel, nu meritǎ efortul.

Sǎnǎtate
Ca segment anatomic, Capricornului i se asociazǎ genunchii, sistemul osos în general și dinții. Are nevoie de un aport crescut de minerale și vitamine, precum și de hidratare corespunzǎtoare, pentru cǎ organismul acestuia asimileazǎ mai greu aceste elemente.

Substanta antirugina Kelfos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *