18/04/2024

Posta Atlassib Isi bate joc de clientii sai.

Conform unei plangeri ajunse la sediul redactiei noastre  din partea domnului Radu Ciocarlan managerul unei companii din Bucuresti,  Posta Atlassib i-a lasat 20 de colete in valoare de 20000 lei in strada pe motiv ca nu au personal pentru aduce coletele la adresa din interiorul cladirii de birouri.

Indignarea vine din faptul ca o valoare de 20000 lei nu poate fi lasata in strada pe semnatura unui paznic al imobilului. Paznic ce la ora 14:00 si-a terminat tura si domnul Radu Ciocarlan a ajuns la ora 20:00 pentru a prelua coletele din strada. Doar norocul a facut ca sa nu dispara din colete.

Nu poti sa iti bati joc in felul asta de clienti pe motiv ca omul care le aduce si care e platit sa livreze acele colete nu are chef sa le livreze la adresa, sau nu are chef sa revina mai tarziu, sau a 2-a zi cu acele colete.

Solutia ideala  gasita de Posta Atlasib este sa descarci coletele in strada.

Sunand la sediul firmei si spunand problema cu care se confrunta. Doamna Simona de la sediul lor din Bucuresti care se crede un fel de semizeu, spune pe un ton autoritar:

 • “MAI INTAI DE TOATE SE SPUNE BUNA ZIUA DOMNULE” dupa care inchide telefonul in nas.

Pai “fa” doamna daca tie iti lasa postasul 20000 lei (doua sute de milioane lei vechi) in strada si pleaca  mai ai chef de buna ziua?

Este revoltator cum o mana de golani isi bat joc de oamenii creduli ce apeleaza la serviciile lor.

“Posta Atlasib este un fel de cancer in randul Curierilor din Romania.

SOLICIT CONTROLUL  ORGANELOR ABILITATE IN INTERIORUL ACESTOR DEPOZITE SI IN INTERIORUL ACESTEI FIRME DE CURIERAT CARE ISI BATE JOC DE OAMENI.

Asa ca dragi oameni aveti grija cu ce curier alegeti sa lucrati atunci cand vreti sa trimiteti un colet. Alegeti firme serioase nu mizerii de incepatori care declara fals ca au 10 ani vechime in domeniu vrand sa para altcineva, insa valoarea lor este cat cea a unei masele stricate.” Spune domnul Radu.

(Mentionam ca am primit imagini si awb-ul tranzactiei din partea domnuli pagubit)

Deschidem o petitie si rog sa lase comentarii aici, pe toti cei pagubiti, discriminati sau batjocoriti de aceasta firma de curierat Posta Atlassib, pentru a merge in instanta sa cerem suspendarea acesteia de pe piata din Romania. Legal se poate daca avem  500 de semnaturi asa ca dati share pe retelele de socializare.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Tudor Petruţ din “Liceenii” are emisiune TV la Los Angeles. ”Am acceptat cu mândrie şi avânt invitaţia!”

Actorul Tudor Petruţ, pe care publicul din România îl cunoaşte din seria “Liceenii”, acolo unde …

6 comentarii

 1. Ieri am fost injurat de curierul lor la telefon… Niste nesimtiti Sunt alaturi de voi in campanie am lasat adresa de email

 2. Cristina Boldea

  Buna GZN ma bucur foarte mult pentru ca cineva a luat aceasta initiativa. Atlassib erau firma de transport si transportatu intre bagaje colete de la mamaie cu branza si oua si acum se cred curieri de top. Pe langa faptul ca imi ajung coletele deteriorate mai au si agenti ce au glume deplasate.
  Contactati-ma cand aveti nevoie va sustin!

 3. Sa va a draq cu atlasibu vostru ca numai probleme mi-au facut si mie si pna la urma am renuntat la ei si acum lucrez cu o firma ok. Astia sunt niste cretini imi ajungeau toate coletele roase de sobolani

 4. Nu cred ca este cazul sa ii jigniti asa, insa daca doriti puteti sa ne lasati datele dvs. pentru a ne arata dovezi si a semna petitia deschisa de noi. Sa lasam organele abilitate sa decida.
  Multumim!

 5. Miruna Paraschiv

  Mie nu mi-au distrus coletul, dar la faza cu serviabilitatea curierulu chiar lasa de dorit. Pe de alta parte ii inteleg si pe ei ca intalnesc tot felul de oameni, pe de alta parte ai stiut unde te angajezi de la inceput.
  Cat despre cazul domnului Radu… Este destul de grav!

 6. Ceea ce se intampla domnului Ciocarlan este foarte inacceptabil si nu are ce cauta in societatea in care traim. Aceste practici nepotrivite arata lipsa totala de respect din partea companiei Posta Atlassib si ni se pare inacceptabil ca sa li se permita sa isi bata joc de clienti. Speram ca aceasta petitie sa aiba un Indice de succes si ca situatia domnului Ciocarlan sa fie rezolvata in mod responsabil. Dati share si luati parte la aceasta petitie – numarul semnaturilor conteaza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *