30/11/2021

Cristina Cioran spune tot despre relația cu iubitul ei. În 7 ani, nu i-a zis niciodată asta

Cristina Cioran spune tot despre relația cu iubitul ei. Actrița a dat detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Traian Văduva.

Actrița Cristina Cioran are o relație stabilă. De șapte ani, vedeta formează un cuplu cu Traian Văduva, care este instructor de scufundări.

Cei doi au fost invitați la emisiunea „2k1”, prezentată de Mirela Boureanu vaida la Antena 1, unde au vorbit despre legătura lor.

Cristina Cioran spune tot despre relația cu iubitul ei. „Am încercat să nu punem presiune unul pe celălalt”

„Suntem împreună de aproape șapte ani. Cred că a făcut să stea împreună cuplul ăsta bestial faptul că nu am oficializat și că am încercat să nu punem presiune unul pe celălalt. Eu tot timpul îi spun să se ducă în oraș dacă vrea să se ducă în oraș…

Nu suntem genul ăla de îndrăgostiți cu declarații. Nu mi-a spus niciodată că mă iubește”, a afirmat actrița Cristina Cioran despre povestea ei de dragoste.

Post-ul Cristina Cioran spune tot despre relația cu iubitul ei. În 7 ani, nu i-a zis niciodată asta apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.