14/06/2024

Dovadă de ingeniozitate. A transportat o mașină în dubă

O fotografie surprinsă pe o șosea din Republica Moldova demonstrează cum un șofer ingenios a transportat o mașină în dubă, reușind astfel să facă economie de la plata unei platforme.

Un șofer a surprins, scrie autoblog.md, pe traseul Chișinău – Hâncești, din Republica Moldova, modul ingenios prin care un alt participant la trafic transporta o altă mașină într-o dubă.

Situația, pe cât de hazlie, este una care poate provoca însă probleme atât celui care a ales acest mod de transport, cât și altor șoferi, deoarece mașina transportată în dubă nu este asigurată într-un mod corespunzător, așa cum s-ar fi întâmplat în cazul în care se apela la o firmă autorizată, care urma să facă acest lucru cu ajutorul unei platforme.

Cert este însă că pe șosele din Republica Moldova aceasta nu este prima ispravă de acest fel, cu un an în urmă, la vama Leușeni, o altă mașină fiind surprinsă într-o poză când era transportată în același mod, într-o dubă.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *