23/05/2024

EXCLUSIV/ Soțul Ilenei Ciuculete s-a refugiat la fiii vitregi! Cornel Galeș și băieții regretatei interprete s-au apropiat foarte mult după moartea ei

La o lună de la moartea artistei, Cornel Galeș a decis să plece pentru câteva zile din Capitală, din locuința care a devenit apăsătoare, iar destinația aleasă e surpinzătoare. Soțul Ilenei Ciuculete s-a refugiat la fiii vitregi, la Craiova!

Moartea Ilenei Ciuculete l-a apropiat foarte mult pe soțul acesteia, Cornel Galeș, de cei doi fii ai artistei din prima căsătorie, Mugurel și Cristian Sfetcu.

Practic, durerea de a pierde o ființă dragă i-a făcut pe cei trei să devină o familie.

Artista s-a împăcat cu băieții anul trecut. Împreună cu soțul ei, a apucat să petreacă ceva timp alături de aceștia înainte să se stingă, pe 14 martie. Rămas singur, bărbatul pare să-și fi găsit acum alinarea chiar în singurele rude de sânge ale soției sale. La o lună de la decesul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a plecat la Craiova, acolo unde locuiesc cei doi, precum și mama artistei, în vârstă de 81 de ani. El a fost primit cu brațele deschise. Și, timp de câteva zile, cât a fost găzduit în casa acestora, au depănat amintiri despre artistă. Au vorbit, totodată, și despre parastasul de 40 de zile, de pregătirea căruia se ocupă acum toți trei.

Ocupat și cu mutarea în noul apartament

Pe lângă pregătirile pentru parastasul pe care îl va face la 40 de zile de la moartea soției sale, Cornel Galeș e ocupat în prezent și cu mutarea într-o nouă locuință. Este vorba despre un apartament pe care el și Ileana îl cumpăraseră la scurt timp după ce-și vânduseră vila în care au locuit ani buni împreună. Era un apartament pe gustul amândurora, pe care începuseră să-l renoveze, ca să transforme una din camere în dressing.

“Voia să-și pună acolo toate costumele de scenă”, ne-a dezvăluit o persoană apropiată familiei visul Ilenei Ciuculete.

Din păcate, interpreta n-am mai apucat să facă acest pas.

CITEȘTE ȘI: Ileana Ciuculete s-a trezit din comă pentru a-și anunța soțul că moare: ”Ia-mă în brațe, eu o să plec”

Post-ul EXCLUSIV/ Soțul Ilenei Ciuculete s-a refugiat la fiii vitregi! Cornel Galeș și băieții regretatei interprete s-au apropiat foarte mult după moartea ei apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *