23/05/2024

Nu mai e loc nici de bună ziua între Andreea Marin și fostul ei soț! Tuncay are interzis să pronunțe numele «Zânei»

Deși nu au suflat nici o vorbă despre motivul despărțirii lor, e clar că s-a întâmplat ceva urât între Andreea Marin și Tuncay Oztürk. După ce-a refuzat orice fel de dialog cu fostul soț, comunicând cu el umai prin intermediari, vedeta TV a trecut la măsuri și mai dure. După ce i s-a interzis să se mai folosească de imaginea Andreei Marin, Tuncay nu mai are voie, prin notificare, să-i pronunțe numele.

Andreea Marin și Tuncay Oztürk au trecut destul de elegant prin divorț. Cei doi nu au aruncat acuzații unul către celălalt și nici nu au dezvăluit detaliile ce au dus la ruptură. Ca dovadă, nici până în ziua de astăzi nu se știe exact motivul despărțirii!

“Zâna” a fost cea care a anunțat că pune punct celui de-al treilea mariaj al ei, în luna octombrie a anului trecut, pe Facebook. Din acel moment, rețeaua de socializare a devenit locul unde cei doi au dialogat. Andreea a refuzat categoric discuțiile față în față cu Tuncay. Apoi, a cerut ca numele ei să nu mai fie legat sub nici o formă de afacerea derulată de fizioterapeut în România. Ulterior, probabil deranjată că această rugăminte n-a fost respectată în totalitate, a luat măsuri legale. Ea i-a trimis fostului soț notificare! Conform hârtiei întocmite de avocații Andreei, Tuncay nu mai are voie în acest moment nici măcar să-i pronunțe numele. Astfel, probabil că vedeta TV vrea să fie sigură că popularitatea ei nu este folosită în beneficiul clinicii de recuperare conduse de turc.

La tribunal, dacă nu respectă actul oficial!

Odată ce-a fost notificat, Tuncay nu mai pronunță numele Andreei nici măcar în preajma cunoscuților, susțin surse din apropierea lui, ca să fie sigur că nu are probleme. Dacă încalcă cerința  “Zânei”, riscă un nou proces cu cea care i-a fost soție vreme de trei ani.

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin vorbește despre operații estetice. Reacția vehementă a divei

Post-ul Nu mai e loc nici de bună ziua între Andreea Marin și fostul ei soț! Tuncay are interzis să pronunțe numele «Zânei» apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *