15/07/2024

În ce își investesc banii marii sportivi ai lumii. Cristiano Ronaldo, mașini, avion, yacht, hotel. Simona Halep merge pe turism

În ce își investesc banii marii sportivi ai lumii. Cristiano Ronaldo, mașini, avion, yacht, hotel. Simona Halep merge pe turism.

”Libertatea” v-a dezvăluit recent în ce își investeșt. Sportiva numărul 1 a lumii nu ține banii la saltea, și nici în bancă, preferând să-i introducă în circuitul financiar.

Ultima achiziție, făcută în luna august, este un hotel de patru stele în Poiana Brașov, proprietate pe care o administrează un om de afaceri din Brașov. Înainte de asta, Simona a umplut două străzi cu vile în Constanța natală, a achiziționat o cafenea, tot la malul mării, din cele peste 20 de milioane de dolari adunate din 2006, de când a devenit jucătoare profesionistă.

Sunt investițiile Simonei profitabile, de viitor? Pentru comparație, iată în ce și-a investit banii un superstar al sportului mondial, fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo. Lusitanul este sportivul care a câștigat cei mai mulți bani, potrivit ”Forbes”, cu 84 de milioane de euro, în condițiile în care, în 2017, Halep a trecut de 5 milioane de dolari.

Mașini

Zilele trecut, Ronaldo și-a cumpărat un Ferrari. A plătit pe bolid suma de 400.000 de euro, un chilipir pentru o vedetă ca el, cu venituri de aproape 100 de milioane de euro pe an.

Ceasuri

Investițiile de suflet sunt luate în calcul de portughez. Pasionat de ceasuri, Cristiano Ronaldo are o colecție de 50 de astfel de bijuterii de calitate înaltă.

Bolizi de viteză

CR7 are în garaj 15 supermașini exclusive. Diferite mărci: Bugatti, Lamborghini, Koenigsegg și, ultima, Ferrari, după cum aminteam. Sunt acestea investiții de durată? Deși valoarea unui automobil se spune că scade imediat după ce a fost cumpărat, faptul că aparține unui star mondial poate aduce, la revânzare, o sumă uriașă, în timp. Așadar, o afacere.

Club de petreceri

Printre numeroasele proprietăți, CR7 deține o discotecă,  la Vilamoura – Portugalia. Se numește ”SEVEN”, de la numărul pe care-l poartă pe tricou jucătorul. Locația este o ”casă VIP”.

Vilă de 10 milioane de euro

Luxul infinit în care trăiește Ronaldo se poate observa dacă privim și analizăm în ce casă trăiește. Deține o vilă uriașă, evaluată la 10 milioane de euro, în ”La Finca”, proiectul imobiliar exclusivist proiectat de Joaquin Torres, arhitectul starului. O casă cu două etaje întinsă pe 5.000 de metri pătrați, în care la dispoziție se află și un elicopter privat, în Terras de Bouro.

Colecție de lenjerie intimă

O altă investiție importantă, care generează venituri, este linia de lenjerie intimpă, CR7 UNDERWEAR. Recent, atacantul Realului Madrid a prezentat colecția AI 2016/17 prin fotografiile lui Nathan Gallagher.

Vilă lângă Lisabona

O casă nu-i era de ajuns. Așa că avea nevoie și de o locuință de vacanță. Astfel, deține un viloi lângă Lisabona. Are cameră de zi cu TV gigant, cameră de relaxare, mobilată cu mare grijă, dar uimitoare este grădina compusă dintr-un teren de fotbal și două piscine. A costat peste 7 milioane de euro. Este compusă din 7 dormitoare și din 8 băi.

Muzeul la Funchal

Ronaldo a investit și în propria imagine. Un muzeu dedicat carierei lui este darul pe care orașul Funchal, capitala insulei și a provinciei autonome Madeira, a făcut-o pentru cel care are în palmares ”Balonul de Aur”, chiar de patru ori, și un titlu european cu Portugalia, precum și numeroase alte trofee cu Real Madrid.

Hotel cu 48 de camere

Un hotel de lux, cu 48 camere dotate cu tot confortul, aparține aceluiași Cristiano Ronaldo, în Funchal, orașul natal. Se numește Pestana CR7 și are vedere la Praça do Mar, unde există, de asemenea, muzeul și statuia dedicate lui Cristiano. Face parte dintr-un lanț hotelier care se va dezvoltat cu proprietăți la Lisabona, Madrid și la New York. Hotelul Simonei din Poiana Brașov are 22 de camere, însă și sportiva noastră se pregătește să-și lărgească portofoliul cu alte hoteluri în Constanța și în Brașov.

Avion privat

Dintre bunurile de lux ale lui Ronaldo nu putea lipsi un jet privat. Jucătorul a dat banii pe un Gulfstream G200, un jet în care pot încăpea între 8 și 10 persoane. Avionul lui CR7 este dotat cu înaltă tehnologie și poate ajunge la viteze amețitoare: 900 km/h.

Yachtul îl închiriază cu 90.000 de euro pe săptămână

Nu toate investițiile produc. Sunt și pasiuni care consumă resurse. Cum se întâmplă cu yachtul. În vara trecută, pentru a se relaxa la Ibiza, Leo Messi a plătit 7.800 de euro pe zi chirie, pentru a avea la dispoziție o bijuterie plutitoare. Cristiano Ronaldo plătește mai mult decât rivalul Messi: 90.000 de euro pe săptămână pentru închirierea lui Asciari, un yacht de 36 de metri.

 

Post-ul În ce își investesc banii marii sportivi ai lumii. Cristiano Ronaldo, mașini, avion, yacht, hotel. Simona Halep merge pe turism apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *