30/11/2021

Iubitul Simonei Gherghe va asista la nașterea bebelușului. Prezentatoarea l-a dat de gol

Iubitul Simonei Gherghe va asista la nașterea bebelușului. Răzvan Săndulescu vrea să fie în sala de nașteri atunci când va veni pe lume fetița lor.

Simona Gherghe, care a izbucnit în lacrimi la ultima emisiune „Acces Direct” pe care a prezentat-o la Antena 1, a intrat în concediu prenatal.

Însărcinată în șapte luni, vedeta se pregătește să devină mămică pentru prima oară.

Ea va aduce pe lume o fetiță, din relația pe care o are cu Răzvan Săndulescu. Recent, cei doi au dat locul bănuielilor că s-ar fi logodit.

Simona Gherghe a acordat un interviu pentru emisiunea „Xtra Night Show”, prezentată de Dan Capatos la Antena 1, în care a vorbit despre decizia luată de partenerul ei de viață, Răzvan Săndulescu.

 

Iubitul Simonei Gherghe va asista la nașterea bebelușului. „Sper să nu se răzgândească”

Simona Gherghe a dezvăluit că iubitul ei, Rpăzvan Săndulescu, vrea să asiste la nașterea fiicei lor.

„Emoţii am numai când mă gândesc. Şi parcă simt aşa un nod în gât. Nu îmi este teamă pentru că sinceră să fiu m-am documentat aşa. Am citit despre operaţia de cezariană. Am văzut şi nişte tutoriale pe Youtube. Deci, cam ştiu cum o să recurgă operaţia pas cu pas. Sunt pregătită din punctul ăsta de vedere. Sigur, o să am emoţii pentru că va fi întâlnirea cea mare. Întâlnirea cu ea…

Răzvan vrea să fie în sală la naştere. Sper să nu se răzgândească până atunci. Să nu îl apuce emoţiile. I-a spus doamna doctor: „vedeţi că nu o să pot să mă ocup de dumneavoastră”. Aşa a spus. Nu o să fie în sala de operaţie ca să vadă operaţia, ci ca să fie alături de mine când o să ne-o arate. Asta mi se pare foarte emoţionant…

Te gândeşti ce să faci cu un omuleţ atât de mic.Dar ştiu că o să ne arate doamnele de la maternitate. O să ne arate cum o să îi facem baie, cum să o schimbăm, cum să avem grijă de ea. Şi o să fie şi mama…”, a declarat Simona Gherghe.

Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit și că a ales deja numele fetiței, dar a menționat că îl va anunța atunci când aceasta va veni pe lume.

„Da, ne-am hotărât. Dar să ştii că nu o să îl spun.. Mă rog, o să îl spun atunci când o să o nasc, dar noi îi spunem deja pe nume… Are nume, e totul în regulă, dar o să anunţ atunci…”, a încheiat ea.

Post-ul Iubitul Simonei Gherghe va asista la nașterea bebelușului. Prezentatoarea l-a dat de gol apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.