14/06/2024

Mama Mariei Constantin, primele declarații după ce a fost internată în spital din cauza fostului ginere. “Când am ajuns, erau sacii lasati și…”

Mama Mariei Constantin, primele declarații după ce a fost internată în spital din cauza fostului ginere. Femeia se simte în continuare rău. A fost la un pas de accident vascular și nu își poate reveni din șoc.

Marcel Toader a facut circ si spectacol in fata portii femeii, in ziua in care ar fi trebuit sa se prezinte la Tribunal in procesul de divort intentat de artista.

Mama Mariei Constantin, primele declarații după ce a fost internată

 Mama Mariei Constantin e distrusă de durere

„M-a afectat foarte mult. Eram în București, dupa care m-am urcat în mașină spre casă și m-au anuntat și pe mine vecinii, de circul de la poarta, de saci. Mi se parea foarte normal ca daca voia sa ii aduca ceva, sa ma contacteze, că îmi știe numărul de telefon, dar asta este caracterul omului.

Atâta timp cat Maria a spus sa le dea la oamenii saraci…Cand am ajuns, erau sacii lăsați. Deocamdata sunt aici, eu nu m-am ridicat din pat, îmi este foarte rau, încerc să îmi revin, să mă pun un pic pe picioare. Eram în drum spre casa, în masina, la volan cand mi s-a facut rau. M-am oprit la spital, m-au pus e perfuzii, mi-au facu electrocardiograma, m-au tinut vreo 2 ore. Disperată cum a fost și cu problemele pe care le are pe cap a venit la 3 noaptea la mine. Mi-am dat seama ca este omul cu care nu ai ce să discuti. Poate ține de educatie, nu stiu”, a spus ea în cadrul emisiunii WOWbiz.

Citește și


Atenție, șoferi! Specialiștii spun că iarna aceasta se va face o deszăpezire…periculoasă: autoritățile vor folosi sare fără nisip!


 

Post-ul Mama Mariei Constantin, primele declarații după ce a fost internată în spital din cauza fostului ginere. “Când am ajuns, erau sacii lasati și…” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *