03/02/2023

Mioara Roman, primul interviu după moartea surorii ei. A vorbit despre perioada dureroasă prin care a trecut

Mioara Roman, fosta soție a ex-premierului româniei, Petre Roman, a vorbit despre momentele grele prin care a trecut în ultima perioadă de timp.

În urmă cu două luni, Mioara Roman și-a pierdut sora, care s-a luptat mulți ani cu o boală necruțătoare.

Mama Oanei Roman a acordat un interviu pentru o emisiune de la Antena Stars, în care a făcut dezvăluiri despre viața ei din ultimul timp.

„Sora mea, Rodica Georgescu, a fost o persoană foarte cunoscută și apreciată în boema Bucureștiului. Nu s-a măritat, n-avea copii. Și a trebuit, în ultimii ani, să… În ultimi doi ani a fost foarte greu pentru că a avut cancer necruțător, care s-a generalizat. S-a ocupat foarte mult Catinca de ea. A fost greu și a fost greu pentru ea, că s-a chinuit îngrozitor…”, a declarat ea.

 

Mioara Roman, primul interviu după moartea surorii ei. „Chiar dacă n-aș avea putere, trebuie să am”

„Toată viața am visat mult și într-un fel am visat și ce părea că nu mi s-a întâmplat, dar mi s-a întâmplat. Visele, la mine, au avut un rol foarte important. Visez… Comunicam foarte bine cu sora mea”, a mai spus ea.

„M-a întristat că Petre, pentru care ea a lucrat 10 ani, n-a trimis o coroană, un buchet de flori. Dar el vrea să uite, de fapt. M-a întristat. Mie mi-e mai bine singură, că am mai puține griji. Am eu un of mare. Căî nu mai am casa mea, căminul meu. N-am crezut niciodată că voi ajunge să stau cu chirie. Am 54 de ani de muncă neîntreruptă… Chiar dacă n-aș avea putere, trebuie să am. Trebuie. Nu știu cât sunt de puternică, dar luptătoare da. Că n-am avut încotro, așa a fost viața mea”, a încheiat Mioara Roman.

Post-ul Mioara Roman, primul interviu după moartea surorii ei. A vorbit despre perioada dureroasă prin care a trecut apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *