24/03/2023

EXCLUSIV / Mihaela Tatu a explicat de ce n-a avut nici o relație serioasă vreme un sfert de secol. 25 de ani de abstinență de dragul fiicei sale

Zilele trecute, Mihaela Tatu a recunoscut că este într-o relație și că se află într-o perioadă fericită a vieții ei. Mihaela Tatu și-a făcut iubit la 25 de ani de la divorțul de tatăl fiicei sale, declarând că tranformarea spectaculoasă i se datorează noului ei partener de viață.

Cât timp a fost prezentă pe micul ecran, ba chiar și o lungă perioadă după ce s-a retras de la TV, au circulat zvonuri că Mihaela Tatu s-ar fi cuplat cu un bărbat sau cu altul. De fiecare dată, Mihaela s-a grăbit să demonteze zvonurile. Susține că aproape 25 de ani nu a avut nicio relație în adevăratul sens al cuvântului.

În afară de fiica ei, Ioana, nimeni – sau aproape nimeni – nu a crezut acest lucru. De fapt, Ioana a fost motivul pentru care Mihaela Tatu a renunțat să se mai apropie de vreun bărbat și să dea o șansă vieții sale amoroase. Fosta vedetă Tv a făcut aceste sacrificii pentru că nu și-a dorit niciodată ca fiica ei să cunoască și să crească altături de un alt bărbat în afara tatălui ei. Mihaela le-a povestit apropiaților că Ioana era mică atunci când ea a divorțat de fostul soț și că și-a dorit să fie un exemplu demn de urmat de fiica ei. Chiar dacă declară că a avut momente când i-a fost greu să fie singură și că și-ar fi dorit un sprijin din partea unei prezențe masculine, Tatu susține acum că a meritat tot efortul despus în toți acești ani.

Mihaela Tatu și-a făcut iubit abia după ce fiica ei a plecat de acasă

În momentul în care Ioana a ales să plece de acasă și să se stabilească în Germania, Mihaela și-a reanalizat propria viață. Rămasă singură, Tatu a decis că este momentul să accepte un bărbat în viața ei, nu pentru a-și reface neapărat viața amoroasă, ci pentru a avea alături un prieten, un confident sau tovarăș de drum. Astfel că, la aproape 54 de ani, Mihaela Tatu iubește din nou, însă nu cu același patos ca în tinerețe, ci o iubire asumată, matură, iubire de care fiica ei știe și pentru care și-a dat acordul în totalitate.

Post-ul EXCLUSIV / Mihaela Tatu a explicat de ce n-a avut nici o relație serioasă vreme un sfert de secol. 25 de ani de abstinență de dragul fiicei sale apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *