23/09/2021

Video emotionant!!! Prietenia mai putin obisnuita dintre un catelus si un cal

Budweiser a scos un spot pentru Super Bowl care o sa franga inimi. Prima chestie pe care o sa o aprecieze multa lume e coloana sonora, asigurata de piesa arhidifuzata a celor de la Passenger, “Let Her Go”. Apoi faptul ca personajul principal e un catelus, un pui de labrador, un animalut parca nascut sa apara in reclame si sa induioseze privitorii. Iar al treilea lucru e faptul ca prietenul acestui puiut adorabil este un cal. Da, o melodie foarte cunoscuta, un pui de labrador si un cal suna a reteta de succes. Sigur brief-ul primit de agentia Anomaly (caci ei sunt autorii spotului) a inclus si cuvintele “foarte dragut/sa planga oamenii”.

Reteta a functionat. E o reclama din aia care o sa primeasca pe YouTube comentarii de genul “dupa ce am vazut asta, a trebuit sa dau un pumn in perete ca sa ma simt din nou barbat”. Caci vorbeste despre prietenia neobisnuita dintre un catelus si un cal si greutatile prin care trec acestia ca sa fie impreuna.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Noul single lansat de Criss Blaziny, intitulat “Uneori”

Piesa este în colaborare cu Adeline, de asemenea artist Mango Records, şi vine la pachet …

Leave a Reply

Your email address will not be published.