23/05/2024

VIDEO EXCLUSIV / Cântăreața Nicoleta Voicu, mărturisire impresionantă de ziua ei. ”Pentru un copil abandonat, cea mai tristă zi din an este ziua de naștere”

Gest emoționant. Solista de muzică populară Nicoleta Voicu a fost surprinsă de apropiații săi cu o petrecere surpriză. Acest momente a convins-i convins-o pe frumoasa artistă să îngroape motivul pentru care a evitat întotdeanuna să-și serbeze ziua de naștere.

În spatele zâmbetului și felului său de a fi, mereu veselă, sunt multe lacrimi. Artista, ajunsă la 46 de ani, nu poate să ascundă drama vieții sale, respectiv faptul că a fost abandonată de mama sa și aproape doi ani a stat într-un orfeliant.

”M-am născut pe 1 februarie 1972. Nici până astăzi n-am aflat dacă a fost o zi cu noroc sau nu. Am  început cu ” dreptul’’: un abandon din partea  mamei. N-am avut curiozitatea s-o cunosc niciodată; ce motiv aş avea ?   Mi-a trântit o cruce-n spate – crucea copilului părăsit – apoi şi-a văzut de drum. Un an şi opt luni am fost în mâinile lui Dumnezeu, undeva într-un  orfelinat din Galaţi. Dureros, dar asta e…. 24 decembrie 1974. Aveam un certificat de naştere, ca orice copil, cu doi părinţi adoptivi şi o dată de naştere”, ne poveștește artista despre drama sa.

Solista Nicoleta Voicu și-a serbat ziua după mulți ani. ”Puțini oameni știu că cea mai tristă zi din an a unui copil abandonat este ziua de naștere”

”Aparent, eram ca toţi copii: mergeam la şcoală, mă jucam, făceam teme…. Ceva în sufletul meu mă deosebea de restul lumii: durerea. Grea povară pentru un suflet atât de mic. Aflasem povestea mea de la copii de la şcoală. Frustrarea copilului abandonat, cu toate durerile ei, nu se pierde pe drum. Rămân cuibărite în sufletul tău până la moarte. Dar să te ferească Dumnezeu de câtă durere poţi duce ! Am căutat un loc de refugiu din nimicul care pusese stăpânire pe toată  viaţa mea. Îmi venea să-mi pun capăt zilelor. Copilul mă făcea responsabilă de faptul că-l adusesem pe lume. Trebuia să merg mai departe…”, conchide Nicoleta.

CITESTE SI: EXCLUSIV/ Florin Chilian a fost operat de urgență! Primele declarații după anestezie

Post-ul VIDEO EXCLUSIV / Cântăreața Nicoleta Voicu, mărturisire impresionantă de ziua ei. ”Pentru un copil abandonat, cea mai tristă zi din an este ziua de naștere” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *