12/08/2022

Maltratata si umilita! Tanara care a fost batuta, tunsa si scoasa pe strada fara haine pe ea

Corina a povestit despre trauma pe care a suferit-o din cauza iubitului ei, Mihai Crozolo, un interlop stabilit în Spania.

“Am avut o relaţie frumoasă. Nu m-a bătut niciodată până la acel incident. De sărbători, m-am dus la el, în Spania, şi s-a purtat foarte urât. Totul a început de la nişte mesaje pe care eu le aveam în telefon. Ne-am certat… Până pe 10 martie s-a purtat frumos cu mine. A zis că vorbit pe Skype, dar m-am trezit cu el la uşă. M-am speriat când l-am văzut. M-am îmbrăcat şi am plecat cu el spre Cheia. S-a făcut că dă telefon. Am ajuns la el acasă. Mama lui nu a fost niciodată de acord cu relaţia noastră. Mihai nu era divorţat. Ne-am făcut declaraţii de iubire, apoi s-a enervat şi mi-a dat o palmă. A vrut să mă lege cu scotch de mâini şi de picioare, apoi s-a răzgândit. S-a dus la mine acasă şi mi-a luat tableta şi telefoanele. S-a întors şi a început să plângă să-l iert. Plângea că m-a bătut. Am mers la mine acasă, s-a jucat cu fetiţa mea, apoi am plecat la Ploieşti, după care iar la el. Dimineaţă, la ora 6:00 mă ţinea cu mâinile legate. A dat un telefon şi mi-a spus că l-a sunat pe fratele lui. Am stat legată în pat cam 2-3 ore. Când s-a întors, m-a luat la bătaie să-i spun ce vrăjitorii i-am făcut de s-a îndrăgostit de una ca mine, că sunt urâtă. Mă lovea cu pumnii şi picioarele. M-a târât de păr până la baie”, a povestit Corina.

“M-a obligat să mă tund în timp ce mă filma sau altfel mi-a spus că sună la poliţie şi spune că m-a prins la furat. Ştia că am mandat 3 ani şi jumătate cu suspendare pentru că am dat o declaraţie falsă. Îmi spunea că mă omoară. După tuns, m-a pus să-l sun pe fratele meu să-i aducă lucrurile pe care ni le dăduse… A spus că lui nu-i este frică de poliţie”, a adăugat ea.

În direct a intrat şi agresorul femeii, Mihai. Iată ce a declarat acesta:

“Din 12 ianuarie am terminat relaţia. I-am dat mail prin care îi spuneam că relaţia noastră s-a sfârşit. Îmi trimitea mesaje că e terminată. Îşi dorea o ultimă noapte cu mine. Pe 10 martie am venit în ţară. La 11:30 am ajuns la ea acasă. În acea noapte, am petrecut cu ea. A trimis mesaj unuia Adrian că mi-a luat 2.800 de euro şi să vină să o ia de la poartă că eu, fraierul, pleca. A venit fratele meu, care stă în casa aceea să vadă dacă mai lipsea ceva. Am vrut să sun la poliţie, dar m-a rugat în genunchi să nu o fac. Eu nu ştiam de condamnare. Ea s-a tuns. S-a dezbrăcat că aşa a vrut ea”.

“Adevărul o să iasă la iveală la poliţie. Am fost la medicul legist. Am depus plângere la poliţie… În seara în care m-a terorizat, a băut două pahare de vin. M-a băgat dezbrăcată şi doar în şosete în maşină şi m-a dus la croitoria unde lucrează mama. M-am ascuns şi când am văzut-o pe mama pe uliţă i-am făcut semn şi mi-a adus haine”, a replicat Corina.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Un comentariu

  1. Biata fata! Nu merita sa fie tratata asa, iar el ar trebui inchis! Sper ca autoritatile sa-si faca datoria si sa mai scapam de un interlop si un nebun !

Leave a Reply

Your email address will not be published.