30/04/2024

Polițiștii de frontieră din Botoșani s-au transformat în „Iepuraşul de Paște”

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani s-au transformat în „Iepuraşul de Paste” pentru câteva familii nevoiaşe.

Poliţiştii de frontieră din Botoșani au dorit să le aducă în Sâmbătă Mare o mică bucurie câtorva familii, dăruindu-le produse alimentare şi dulciuri.

Astfel, ei s-au transformat în “Iepuraşul de Paşte” şi au oferit cadouri unor copii ai căror taţi, foști poliţişti de frontieră, au decedat în urmă cu câţiva ani, încercând astfel să le aducă un strop de bucurie în prag de sărbători, notează stiri.botosani.ro.

Impresionaţi de condiţiile de viaţă ale unor copii cu sindrom Down din municipiu, poliţiştii de frontieră botoşăneni le-au dus şi acestora daruri.

Bunurile au fost achiziţionate cu sprijinul Corpului Naţional al Poliţiştilor – Biroul Teritorial Botoşani şi poliţiştilor de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

Post-ul Polițiștii de frontieră din Botoșani s-au transformat în „Iepuraşul de Paște” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *