18/04/2024

Meci de baseball eveniment între militarii americani şi echipa naţională a României la Constanța

Aproximativ 600 de persoane au asistat, sâmbătă, la un meci-eveniment de baseball între echipa SUA, reprezentată de militarii americani din România, şi echipa naţională de baseball a României, partidă ce s-a disputat pe Stadionul Portul din Constanţa.

Meciul de baseball de sâmbătă s-a jucat între echipa SUA, reprezentată de militarii americani şi echipa naţională a României, iar la partidă au participat, ca spectator, ambasadorul SUA în România, Hans Klemm şi primarul Constanţei, Decebal Făgădău, întâlnirea fiind câștigată dfe români cu 7-2.

Jocul, organizat de Ambasada SUA, Federaţia Română de Baseball şi Softball şi Primăria Municipiului Constanţa, a celebrat 70 de ani de când, pe 15 aprilie 1947, legendarul Jackie Robinson, primul jucător de baseball de culoare, a intrat pe terenul Ebbets din Brooklyn, New York, spărgând barierele discriminării rasiale.

Intrarea la meci a fost liberă, spectatorii având parte de o atmosferă de sărbătoare tipic americană, cu muzică, răcoritoare, multă bunădispoziţie şi surprize.

În deschidere, un elev al şcolii nr. 30 din Constanţa, David Burlacu, a intonat imnurile României şi Statelor Unite ale Americii, iar Cercetaşii Marini din Constanţa au purtat cele două drapeluri.
Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a aruncat prima minge a meciului.

Sursa foto: Ziua de Constanța

Post-ul Meci de baseball eveniment între militarii americani şi echipa naţională a României la Constanța apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *