02/07/2022

Mihai Bendeac gol-pusca!!

Mihai Bendeac a fost din nou original. ieri, când a postat pe pagina sa de socializare un filmuleţ în care apărea gol-puşcă şi, cu mâinele cuprizându-i bărbăţia, îi ura mamei sale “La mulţi ani!”.

“Dragă mamă, pentru că azi este ziua ta, aşa m-ai născut, aşa îţi urez La Mulţi Ani!… Şi apropo, mulţumesc că mi-a fost foarte greu să acopăr ce am aici!”, a fost mesajul comediantului pentru cea care i-a dat viaţă.

Momentul nu a fost ratat de Mircea Badea, unul dintre personajele din Antene pe care Bendeac nu prea îl are la inimă.

Realizatorul de la “În gura presei” a preluat fotografia postată de Bedeac şi a venit cu propria explicaţie la mesajul pe care acesta l-a transmis.
“Deci Beandeac s-a născut jucându-se cu putza în manutză. P.S. Doamne fereşte!!!!!”, a scris Mircea Badea.

La câteva minute de la acest post, Badea a revenit cu un altul ce ar fi fost, din punctul lui de vedere, răspunsul mamei lui Bendeac.

“Urmează replica mamei lui Bendeac:«Uite fiule, pe aici ai ieşit, pe aici îţi spun la mulţi ani!»
P.S. Doamne fereşte!!!!

P.S. 2 Pentru cei ce nu înţeleg: are legătură cu postul precedent”, spune Badea.

Nu este prima dată când jurnalistul de la Antene o implică pe mama lui Bendeac în conflictul său cu acesta, generat de intenţia lui Mihai Bendeac de a-l aduce invitat în emisiunea pe care o făcea la Antena 1 pe rivalul lui Badea, Radu Banciu. Pentru că lucrurile păreau să scape de sub control, mama lui Mihai Bendeac a vorbit despre tenisiunile celor doi.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.