15/07/2024

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Mă înșală de 9 ani, și nu cu o femeie, ci cu mai multe”

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Bună Adela,

Nici nu ştiu cu ce să încep. Am 28 ani, sunt măritată şi am 2 copii. Am o relaţie de 10 ani cu soţul meu, iar în urmă cu 2 luni am aflat că mă înşală, dar nu cu o singură femeie, ci cu mai multe şi că o face de aproape 9 ani. Nu o făcea frecvent, ci din când în când mai mergea la ea. Şi da, am fost foarte dezamăgită crezând că eu sunt vinovată şi că eu nu am făcut ceva bine pentru relaţia noastră, dar din punct de vedere sexual, cum şi el mi-a confirmat, am făcut chiar tot şi nu ducea lipsa de aşa ceva. O făceam când aveam chef, poftă etc…

El acum îmi spune că regretă şi că nu vrea să mă piardă şi că va face totul pentru a-l ierta şi e drept că se văd schimbări în comportamentul lui. Chestia e că el şi înainte era drăguţ şi atent cu mine, mă simţeam iubită, mă ajuta cu copiii, făceam planuri împreună… Doar că mai făcea şi asta pe lângă căsnicia noastră. La început mi-a fost greu foarte greu, am zis că nu îl voi putea ierta vreodată, dar mi-am dat seama că el chiar regretă şi că nici eu nu îmi pot lasă familia pentru o prostie pe care el a făcut-o şi de care îi pare rău…

Acum spune-mi te rog că îmi dai dreptate şi că e posibil o viaţă frumoasă împreună, după un coşmar urât. Crezi că el chiar regretă? Adică un bărbat regretă că a făcut sex cu mai multe femei, pentru ca până să îmi spună că s-a simţit bine? De ce crezi că a făcut-o? Ce aş putea eu să fac? Să dau dovadă de înţelegere, să fiu o soţie bună şi o femeie atrăgătoare pentrut el? Am avut şi eu vreo vină în ce s-a întâmplat?

Adela răspunde:

Draga mea,

Nu ai nicio vină pentru ceea ce s-a petrecut. Bărbații au altfel de nevoi sexuale decât femeile, mai ales cei care sunt extrem de virili – cum probabil că este și soțul tău. Depinde numai de tine dacă vei accepta această meteahnă a soțului tău – pentru că, îți spun sincer, mi-e greu să cred că va putea să renunțe la ea. Posibil să se abțină o vreme, după care să încerce să fie mai discret. Însă, chiar dacă va renunța sau nu, important este că el te respectă și te iubește și că tu ești importantă pentru el. Până la urmă, oriunde s-ar duce, în final tot la tine se întoarce. Tu ești soția lui, mama copiilor lui. Dacă nu a dezvoltat cu nicio altă femeie vreo relație mai profundă, și se întâlnește cu ele doar pentru sex, poate că nu e cazul să fii îngrijoartă. Sigur că este necesar să-l atenționezi că nu ești de acord cu comportamentul lui, că riscă să te piardă dacă nu se controlează. Să nu mai fie atât de obsedat de sexualitate, mai există și alte lucruri interesante de făcut pe lume. Iar în cazul în care nu se poate abține, măcar să fie atât de abil încât tu să nu afli niciodată.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Iulian Vrabete a vorbit despre boala care l-a răpus pe Mihai Coman. „A îndurat și tratamente chimice și radiologice”

Iulian Vrabete a vorbit despre boala care l-a răpus pe Mihai Coman. Artistul a făcut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *