18/04/2024

Fuego, țăran autentic în ziua de Paște, pe TVR 1. Cum va petrece artistul sărbătorile și ce obiceiuri respectă cu sfințenie

După o perioadă extrem de agitată, cu zeci de concerte, expoziții, lansări de album, premiere pentru admiratori și o mulțime de activitați, Paul Surugiu-Fuego consideră că are nevoie de o scurtă … pauză. Nu vă speriați, nu se retrage, ba dimpotrivă, ci se relaxează de sărbătorile pascale alături de prieteni dragi, respectând toate tradițiile și bucurându-se, după cum declară chiar dânsul de liniștea căminului său.

Paul Surugiu nu e genul de artist care să se promoveze prin altceva decât munca sa, și se pare că asta i-a adus în timp, un soi de imagine curată și o popularite pe care greu o descrii, după ce vezi sălile de spectacol pline, deși nu e în mainstream, ori de dimineața până seara pe posturile tv. El spune că succesul vine din sinceritatea sa și din felul în care a încercat mereu să găsească soluții ca să rămână constant în inimile celor ce-l iubesc.

Noi l-am prins pe Fuego într-o pauză de filmări și am aflat de la el cum petrece Paștele, ce obiceiuri respectă și faptul că-l putem urmări, în exclusivitate, în rol de țăran român, în patru ipostaze, cântand folclor, duminică seara, de la 21.10, pe TVR 1, la emisiunea „O dată-n viață”, alături de Iuliana Tudor.

“Paștele îmi aduce mereu aminte de tata! El permanent robotea perioada asta, gătea, făcea ouă roșii și ne punea și pe noi să postim! Sigur că nu-l ascultam și încercam să mai fentăm cât de cât! Acum în schimb văd Paștele ca o liniște. Nu am nici un eveniment perioada asta, am refuzat orice, pentru a găsi câteva zile de relaxare alături de oameni dragi. Mergem la Înviere sâmbătă noaptea, luăm lumină, ne chinuim cu ea prin mașini ca să nu se stingă și ajungem acasă acolo unde, până dimineață, stăm de povești. Eu sunt extrem de banal și iubesc simplitatea pe care viața ne-o produce, ca o împlinire. În schimb, voi mă puteți urmări mult mai spectaculos, în rol de țăran. Nu unul, ci patru!

Voi fi oltean, unul destul de ciudat și răutăcios, moldovean aprig, bănățean simplu și domol ardelean. Toate la O DATA-N VIAȚĂ, în exclusivitate, pe TVR 1, în Duminica Paștelui, de la ora 21.10, alături de Iuliana Tudor și cei mai mari și mai iubiți soliști de muzică populară, alături de care voi și cânta. Printre ei se numără Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu, Nicolae Furdui Iancu, Maria Dragomiroiu, Nicoleta Voica, Constantin Enceanu, Ionuț Fulea și mulți alții! Nu ratați așadar o ediție spectaculoasă!” 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *