23/02/2024

Iulian Vrabete a vorbit despre boala care l-a răpus pe Mihai Coman. „A îndurat și tratamente chimice și radiologice”

Iulian Vrabete a vorbit despre boala care l-a răpus pe Mihai Coman. Artistul a făcut dezvăluiri despre suferința îndurată de colegul său de la trupa Holograf.

Mihai Coman de la Holograf a murit în urmă cu câteva zile. Artistul suferea de cancer de mai multă vreme.

Iulian Vrabete a vorbit despre boala care l-a răpus pe Mihai Coman. „Presupun suferințe trupești”

„O boală perfidă, un cancer pulmonar care a fost descoperit foarte târziu, cu ocazia altor investigații. Un om extraordinar de talentat, o voce absolut deosebită și un suflet foarte, foarte curat. Un prieten foarte bun și un suflet sensibil.

El a făcut cu stoicism, a îndurat și tratamente chimice și cele radiologice. Știți foarte bine că acestea presupun suferințe și trupești și faptul că îți afectează viața în mare măsură le-a dus până la capăt”, a declarat Iulian Vrabete pentru Kanal D.

Mihai Coman, al cărui trup neînsuflețit a fost depus la capelă, lucrat la casa de producție Magic Sound. El a înregistrat primele albume ale trupelor rock din România, de după Revoluție. A fost backing vocals al trupei Holograf și a participat la toate concertele susținute de una dintre cele mai iubite trupe.

Mihai Coman era colaborator constant al trupei Holograf încă de pe vremea albumului „Pur şi simplu” (2003), un pianist remarcabil. În ultima perioadă, însă, el a lipsit din activitatea Holograf, fiind grav bolnav. În timpul unui concert, Dan Bittman i-a dedicat o piesă colegului său de scenă. De-a lungul timpului, Mihai Coman a colaborat cu mai multe trupe din România, printre care Sfinx (1991), Columna, Royal, Laura Stoica Band. Mihai Coman are o fată, Maria, care locuiește în Norvegia.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *