25/06/2024

Antrenorul Per Johansson a făcut dezvăluiri cutremurătoare din infernul de la Budapesta: ”Paula a primit un litru de urină în cap. A fost făcută țigancă”

Antrenorul Per Johansson a făcut dezvăluiri cutremurătoare din infernul de la Budapesta: ”Paula a primit un litru de urină în cap. A fost făcută țigancă”.

CSM București s-a calificat în „Final Four-ul” Ligii Campionilor la handbal, după ce a reușit vineri o nou victorie în fața celor de la Ferencvaros, scor 27-26 pentru românce, chiar în infernul de la Budapesta. În tur, fusese tot o victorie a fetelor de la CSM București, scor 30 – 25.

Antrenorul Per Johansson a făcut dezvăluiri cutremurătoare din infernul de la Budapesta: „România și Ungaria sunt două țări care se urăsc!”

Per Johansson, antrenorul suedez al fetelor de la CSM București, a pus pe contul său de Facebook un mesaj în limba suedeză în care a făcut dezvăluiri cutremurătoare din infernul de la Budapesta.

„Isteria a fost totală. Am trăit două meciuri între două echipe est europene, două derbyuri care mi-au adus lacrimi de bucurie în ochi, dar am fost descurajat de această lume bolnavă în care trăim, în care ura se dezvoltă pe zi ce trece. În Ungaria nu se mai ascunde cel mai rău fel de xenofobie şi fascismul este acceptat în proporţie de peste 50 la sută.

A fost mai mult decât despre sport, despre Ferencvaros – CSm. A fost despre două ţări, Ungaria şi România care se urăsc, o ură care a fost înfricoşător de reală. portarul nostru, Paula, a primit un litru de pişat în cap, zece monezi şi trei brichete, iar 5000 de nazişti ultras i-au strigat: «Du-te acasă animal, ţigan, orfan!»”, a scris Per Johansson pe Facebook.

Mesajul lui Per Johansson a fost însoțit de o poză a antrenorului alături de Paula Ungureanu, care avea părul plin de urină

Mesajul lui Per Johansson a fost însoțit de o poză a antrenorului alături de Paula Ungureanu, care avea părul plin de urină

Post-ul Antrenorul Per Johansson a făcut dezvăluiri cutremurătoare din infernul de la Budapesta: ”Paula a primit un litru de urină în cap. A fost făcută țigancă” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *