29/11/2021

Cum ne putem imbraca sport ioras pentru comoditate in zilele pline. Idei si sfaturi de baza pentru o vestimentatie potrivita.

Un sezon al contrastelor, al asocierilor inedite şi al pieselor controversate. In toamnă/iarnă  2013 – 2014, moda face casă bună cu agitaţia urbană, astfel că vei putea îmbina perfect garderoba stilată cu item-uri ce îţi vor asigura confortul pe tot parcursul zilei.

Dacă te gândeşti să încerci un nou stil vestimentar sau măcar să diversifici ţinutele cu care eşti deja obişnuită, atunci poţi încerca combinaţii sport – chic, ideale atât pentru ţinute de birou de exemplu, dar suficient de versatile pentru a se potrivi şi ieşirilor de weekend.

Materiale lejere, ca bumbacul sau jerse-ul, asocieri de texturi ca mătasea, pielea, pvc-ul cu articole tricotate, tăieturi drepte sau detaliile aplicate (buzunare, dungi, fermoare) fac diferenţa în această perioadă.

Să nu uităm nici de diversitatea cromatică, ce trece de la nuanţele neutre până la culorile puternice, galben, verde, portocaliu, ce aduc aminte de echipamentul clasic de sală.

Dacă în sezonul anterior, am povestit despre modele de tenişi în tendinţe şi despre pantalonii “sweatpants” care făceau ravagii în ţinutele urbane, nici în perioada rece nu ne dezicem de aceste piese, pe care le putem purta în continuare cu succes.

Tenişii sunt adaptaţi temperaturilor şi devin îmblăniţi, iar modelele de pantaloni de trening devin mai groase, pentru a te apăra de frig. Cele 2 piese rămân însă ingrediente de nelipsit pentru outfit-uri cool cu tentă sport.

Dacă pantofii sport ţi se par prea “estivali”, poţi opta pentru o pereche de bocanci în stilul army. Pentru cele care sunt adeptele combinaţiilor eclectice între stiluri vestimentare, o pereche de botine până la gleznă cu toc înalt sau o pereche de pantofi stiletto sunt ideali.

Mixul original de piese sport cu cele casual sau chiar elegante vor face deliciul apariţiilor tale.

Tot pentru adeptele unui stil mai degrabă feminin, cu influzii sport, fustele pe corp, mini pot fi soluţia unor outfit-uri extrem de cool. Poartă-le de această dată cu bluze hanorac varsity, o piesă în plină ascensiune în tendinţele sezonului de toamnă/iarnă 2013 – 2014. Adaugă o pereche de botine joase şi o geantă tip rucsac pentru un look ce îţi va aminti de liceu.

Vestele supra-dimensionate de piele sau de blugi, eventual căptuşite la interior cu blăniţă, gecile groase din fâş cu sau fără glugă, sunt detalii care vor transforma o ţinută clasică într-un outfit sport chic.

Oricare ar fi alegerile tale, important este să găseşti calea de mijloc între o ţinută sport şi elemente dintr-un alt registru vestimentar pentru apariţii fresh şi stilate!

Sursa www.one.ro

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cat de sexy a aratat Andreea Marin la un eveniment

Andreea Marin a fost prezentă zilele trecute la gala “Avanataje”, eveniment organizat de revista cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.