15/07/2024

Detalii neștiute din viața lui Corneliu Vadim Tudor. Văduva Tribunului a făcut dezvăluiri

Detalii neștiute din viața lui Corneliu Vadim Tudor. Doina, văduva Tribunului, a oferit amănunte despre cel care i-a fost soț și împreună cu care are două fete.

Corneliu Vadim Tudor, care a avut mare lipici la femei în tinerețe, a fost un reputat scriitor și politician. A încetat din viață pe 14 septembrie 2015.

În urma sa a rămas o familie îndurerată: văduva Doina și cele două fiice ale lor.

Doina, soția lui Corneliu Vadim Tudor, a acordat un interviu, în care a scos la iveală amănunte neștiute din viața celui care i-a fost partener peste trei decenii.

„Mânca noaptea. Stăteam după el. La un moment dat clacam și atunci ne culcam mai devreme, ne făceam somnul… El sătea sus, pentru că el avea sus biroul și de sus suna la sonerie, jos aici.

El, în 25 de ani,n-a intrat în bucătărie. Știa unde este bucătăria, dar n-a intrat niciodată. A intrat doar când ne-am mutat. În rest nu-l interesa. Voia doar să știe ce e de mâncare. Îi duceam tava sus și mânca sus… Tot timpul suna la sonerie.

Când ne-am întors acasă (n.r. după moartea lui Corneliu vadim Tudor), soneria a sunat. de una singură. Aveam două sonerii, erau puse pe masă. Și au sunat pentru că în momentul în care le schimbi bateriile se mai întâmplă. Dar atunci, când le-am auzit, am înțepenit. Pur și simplu am înțepenit. Tocmai venisem de la restaurant, de la cimitir și când a sunat soneria am înțepenit”, a povestit văduva lui Corneliu Vadim Tudor, Doina, într-un interviu pe care l-a acordat lui Cristi Brancu, pentru Antena Stars.

Detalii neștiute din viața lui Corneliu Vadim Tudor. „Îl visez în fiecare noapte”

„Îl visez tot timpul. Dar niciodată nu-i văd fața. Niciodată. îl văd, dar doar de la spate. Niciodată nu i-am văzut fața. niciodată nu l-am visat aici în casă. L-am visat unde am stat noi, în Titulescu, în apartamentul în care am stat. Am stat împreună 35 de ani și căsătoriți 28. Numai acolo l-am visat, în apartamentul în care am stat până în anii ’90. Aici în casă nu l-am visat niciodată…

Câteodată vorbește, câteodată nu. Câteodată mă mustră, mă ceartă.  În fiecare noapte îl visez, dar în fiacare noapte. În fiecare noapte îmi apare în vis. Capul nu se vede, ochii sunt închiși și nu-ți dai seama…

Lui îi plăceau foate mult trandafirii, era floarea lui preferată. întotdeauna când voia să facă cadou, lua trandafiri. L-am înmormântat cu un trandafir, întotdeauna purta un trandafir la haină…”, a mai spus Doina Tudor.

Post-ul Detalii neștiute din viața lui Corneliu Vadim Tudor. Văduva Tribunului a făcut dezvăluiri apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *