26/05/2024

Articolul tau

ssssssssss

Substanta antirugina Kelfos

Un comentariu

  1. Tehnologia este prezenta la tot pasul, este parte integranta a muncii noastre, in activitatile de relaxare, in calatorii, dar mai ales in activitatea de invatare.
    Avand in vedere progresul tehnologic al ultimilor ani, ne dam seama ca tehnologia nu ne influenteaza doar pe noi, ci si cultura din care facem parte.

    Avand acces zilnic si nelimitat la telefoane mobile, internet si calculatoare, fie ca vorbim despre PC, laptop sau tableta, devine evident faptul ca trebuie dezvoltat un plan care sa includa tehnologia si in scoli sau licee, nu numai pentru cele de profil, ci in absolut fiecare unitate de invatamant.
    Avand in vedere grafica vie, fundalurile si personajele extrem de bine create si conturate, alaturi de o muzica de fond bine aleasa, copiii par sa fie din ce in ce mai atrasi de tehnologie, dorindu-si sa dea deoparte manualele si caietele clasice. Un copil prefera sa stea ore in sir jucandu-se pe telefon, dar pare ca se plictiseste instant cand este vorba sa se aseze la birou si sa isi faca temele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *