19/07/2024

Cum arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu 20 de ani. Imagini nemaivăzute cu vedeta

Cum arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu 20 de ani, pe vremea când era căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. Ei bine, câteva imagini rare cu cei doi au fost scoase la iveală de revista Unica.

Cum arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu 20 de ani, mai exact în anul 1997, când  cu titlul „Ce-i coace Mihaela lui Ștefan”, revista Unica publica în primul număr de existență, imagini cu cei doi.

Cum arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu 20 de ani, când nu era „Diva de la Monaco”

Deși era considerată, ca și acum, una dintre cele mai sexy personaje de pe micul ecran, atunci când nu se afla în fața camerelor de filmat, Mihaela petrecea timpul în bucătărie, unde prepara mâncarea prefereta a soțului ei, din acea perioadă.

Cum arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu 20 de ani. Imagini nemaivăzute cu vedeta

„M-am ferit să declar asta. Cum, însă, avem o mulțime de prieteni care vin pe la noi special să mănânce, mi s-a dus buhul”, povestea ea atunci, potrivit Revista Unica.

Cum arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu 20 de ani. Imagini nemaivăzute cu vedeta

FOTO: Cornel Lazia pentru revista Unica

În prezent, Mihaela Rădulescu arată la fel de bine și este în continuare una dintre cele mai iubite apariții de pe micul ecran. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner și este implicată în proiecte importante, Uite cine dansează!, unde prezintă emisiunea împreună cu Cabral și Românii au talent, unde face parte din juriu, alături de Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu.

 

 

 

Post-ul Cum arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu 20 de ani. Imagini nemaivăzute cu vedeta apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *