29/05/2024

Apariție spectaculoasă a Oanei Roman la botezul fetiței Biancăi Drăgușanu. Ținuta care a atras atenția tuturor. “Parcă e pijama de…”

Apariție spectaculoasă a Oanei Roman la botezul fetiței Biancăi Drăgușanu. Vedeta a postat câteva imagini pe contul de socializare, în care le arată fanilor ținuta pe care a ales să o poarte la eveniment. Dacă unii i-au criticat alegerea, alții au admirat-o și au felicitat-o.

Apariție spectaculoasă a Oanei Roman la botezul fetiței Biancăi Drăgușanu. Vedeta a les pentru aceasta seară o rochie îndrăzneață, lungă, de culoare roz. Deși a fost criticată de nenumărate ori pentru felul în care se îmbracă, Oana nu ține cont de comentariile răutăcioase, iar acest lucru stârnește admirația multor prieteni virtuali.

Apariție spectaculoasă a Oanei Roman, la ceas de seară

„Frumoasă și elegantă. Rochia e superbă „, „Parcă e pijama de gravide”, „Nu mai băga în seamă răutățile, important este să te simți tu bine”, „Bună alegere”, sunt câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *