23/02/2024

Daniel Buzdugan o provoacă pe Iulia Vântur. „Joac-o p’asta” | VIDEO

Daniel Buzdugan o provoacă pe Iulia Vântur. Prezentatorul a comentat despre vedeta care este plecată de multe luni în India.

Prezentatoarea de televiziune Iulia Vântur este plecată de foarte multe luni în India, țara starului bollywoodian salman Khan, despre care se spune că este iubitul ei.

În India, Iulia Vântur, care a fost filmată îmbrășișându-se cu starul de la Bollywood, a reușit să se impună pe plan muzical, dar și pe podiumurile de modă, ea defilând chiar în sari la un astfel de eveniment.

Daniel Buzdugan a fost la Muzeul satului, din Capitală, acolo unde s-a fotografiat cu niște indience, dar a și filmat un dans al acestora.

Daniel Buzdugan o provoacă pe Iulia Vântur. „”Cumnatele” tale din India”

Daniel Buzdugan a postat fotografiile cu indiencele și înregistrarea dansului acestora, lansându-i o provocare Iuliei Vântur.

„Iulia Vântur joac-o p’ asta: ,”cumnatele” tale din India sunt în București”, a comentat daniel Buzdugan pe contul său de pe un site de socializare.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *