15/07/2024

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’…
Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. aceștia nu sunt condamnați?
Simplu! Romania devenea independenta in 89′ fata de Europa, dupa ce Ceausescu a fost singurul care și-a achitat datoriile externe, iar puterile lumii nu aveau nevoie de Romania independenta care nu mai are obligații, deci nu ne mai aveau la mana cu nimic, iar Romania urma sa fie peste tari precum Germania sau Franța din toate punctele de vedere.
Cei care au ajutat la prinderea si uciderea lui Ceausescu, sunt milionarii de azi din Romania.
Statul acum este condus de puterile lumii, care l-au omorât pe Ceausescu cu ajutorul slugilor trădătoare de tara, din Romania. Conducătorii de azi sunt doar marionete. Statul primeste ordine de afara, iar Romania fiind acum vândută pe 100 de ani datorita împrumuturilor facute din 89′ pana in prezent, milogii si sclavii care și-au vândut tara atunci si au tras cu mana lor in romani pentru a crea diversiune, NU SUNT PEDEPSIȚI!
Cine sa ii pedepsească pe acești trădători, cei care au primit o tara bogata gratuit?? Opriti-va draq cu dosarul 1989, e un praf aruncat in ochi pana vinovatii mor in libertate…
Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *