29/05/2024

De ce a ascuns Elena Gheorghe sarcina timp de 6 luni. Sora ei a spus adevăratul motiv

De ce a ascuns Elena Gheorghe sarcina timp de 6 luni. Ei bine, sora artistei, Ana a mărturisit că aceasta s-a simțit mai bine așa și a considerat că trebuie să fie discretă cu acest subiect sensibil.

De ce a ascuns Elena Gheorghe sarcina timp de 6 luni. Toată lumea s-a întrebat asta, atunci când vedeta a postat pe contul de socializare o imagine, în care băiețelul ei Nicholas, îi pupă burtica de gravidă, deja vizibilă.  „A fost dorinţa ei. Poate că aşa se simte ea mai bine în momentul de faţă. A avut o sarcină totul a decurs normal. Se pare că lumea nu şi-a dat seama”, a declarat Ana la Antena Stars, adăugând că interpreta a ascuns acest lucru pentru „siguranţa că sarcina decurge normal şi că totul este ca la carte”.

Elena Gheorghe este însărcinată pentru a doua oară. Artista a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

De ce a ascuns Elena Gheorghe sarcina timp de 6 luni. Misterul a fost elucidat

„Noi ştiam din primul moment. Prietenii foarte apropiaţi şi ei au ştiut. Astăzi a aflat toată lumea. Cornel este ca şi noi, foarte emoţionat”,  a mai mărturisit ea. Mai mult, Ana a recunoscut că sora ei nu s-a îngrășat aproape deloc în aceste 6 luni. „Că şi la prima sarcină, nu ştiu dacă are mai mult de 5-6 kilograme”, a dezvăluit Ana.

Elena Gheorghe este însărcinată pentru a doua oară. Artista a făcut anunțul pe contul de socializare, în urmă cu puțin timp.

 

Post-ul De ce a ascuns Elena Gheorghe sarcina timp de 6 luni. Sora ei a spus adevăratul motiv apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *