18/07/2024

Andreea Marin, surprinsă în timp ce cântă la pian. S-a întâmplat în pauza dintre filmări. “Mi se făcuse dor”

Andreea Marin, surprinsă în timp ce cântă la pian, în culisele de la Pro tv. Zilele acestea, vedeta filmează pentru emisiunea „Uite cine dansează”, iar colegii ei au filmat-o într-un moment emoționant.

Andreea Marin, surprinsă în timp ce cântă la pian, în pauza dintre filmările pentru „Uite cine dansează”. Vedeta a făcut totul public pe contul de socializare. Jurata de la Pro tv a scris și un mesaj emoționant, în dreptul filmulețului.

Andreea Marin, surprinsă în timp ce cântă la pian, de către colegii ei

„La filmarile dedicate proiectului „Uite cine dansează”, ProTV, ascuns într-un colt de platou, un pian ce parea neatins de multa vreme, fără pedale, cu clapele nealintate de mâini care să le atingă cu dragoste… Era doar parte din decor… Mi se facuse dor și am ales ca în minutele de pauza sa ma retrag in coltul in care singuraticul pian parca astepta sa ne împrietenim… Abia astept sa il ascult live pe Richard Clayderman într-un concert special de ziua noastră, de 8 martie. Să aveti o zi minunată, dragii mei!”, a scris Andreea Marin.

Andreea Marin, surprinsă în timp ce cântă la pian. S-a întâmplat în pauza dintre filmări. “Mi se făcuse dor”

Andreea Marin alături de mama ei

Recent, Andreea Marin a făcut publică și o imagine în care apare alături de mama ei, în timp ce cântă la pian. Vedeta iubea acest instrument încă de când era copil și de câte ori are ocazia, își dedică clipe de relaxare, făcând ceea ce îi place.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *