14/06/2024

Declarația categorică a Laviniei Pîrva. „A meritat oricfe sacrificiu”

Declarația categorică a Laviniei Pîrva. Cântâreața și-a deschis sufletul și a explicat că întotdeauna s-a lăsat condusă de vocea inimii.

Lavinia Pîrva este prezentă de mulți ani pe scena muzicală din țara noastră. Ea a fost în centrul atenției după ce s-a aflat de povestea de dragoste pe care o trăiește cu Ștefan Bănică Junior.

Cântâreața, care anul trecut a apărut cu un ochi vânăt în public, a transmis un mesaj pe pagina sa de pe o rețea de socializare în care a afirmat că mereu s-a lăsat condusă de vocea inimii.

 

Declarația categorică a Laviniei Pîrva. Se declară fericită

Lavinia Pîrva, care se pregătește de lansarea unui nou single, se declară fericită. Artista susține că faptul că și-a ascultat întotdeauna vocea inimii a meritat orice sacrificu.

„Mereu am ascultat vocea inimii, indiferent de zumzetul din jurul meu. Astăzi realizez că a meritat orice sacrificiu. Sunt fericită şi trăiesc fiecare clipă de parcă mâine ar fi sfârșitul lumii! 😉 #newsingle #sfarsitullumii #LaviniafeatCabron”, a scris vedeta pe contul său de pe o rețea de socializare.

Post-ul Declarația categorică a Laviniei Pîrva. „A meritat oricfe sacrificiu” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *