15/07/2024

Felix Baumgartner împlinește 48 de ani. Ce declarație i-a făcut Mihaela Rădulescu

Felix Baumgartner împlinește 48 de ani. Diva de la Monaco i-a făcut o superbă declarație de dragoste.

Mihaela Rădulescu, care prezintă emisiunea Uite cine dansează, de la Pro Tv, este astăzi, joi, 20 aprilie, în mare sărbătoare. Diva de la Monaco îl ajniversează pe iubitul ei, parașutistul austriac Felix Baumgartner.

Cei doi se află în America. Încă de la primele ore ale zilei, Mihaela Rădulescu a ținut să marcheze și pe rețelele de socializare că este ziua de naștere a iubitului ei, care împlinește 48 de ani.

„Happy birthday, my beloved man ! Happy… Like crazy !  (La Mulți Ani, bărbatul meu iubit! Fericită… ca o nebună!) @therealfelixbaumgartner #happytogether #frenchvalley #californiavibe #felixbaumgartner #birthday #mihaelaradulescuschwartzenberg”, i-a declarat Mihaela Rădulescu lui Felix Baumgartner pe o rețea de socializare.

Cine este Felix Baumgartner

 

Felix Baumgartner este un parașutist și BASE jumper austriac. El este renumit pentru natura deosebit de periculoasă a cascadoriilor pe care le-a efectuat pe parcursul carierei sale.

La BASE jumping, Felix Baumgartner a stabilit recordul de săritură de pe cea mai joasă construcție (de la doar 30 de metri) și de două ori recordul de săritură de pe cea mai înaltă construcție.

În 2003, Felix Baumgartner a devenit primul om care a traversat Canalul Mânecii în cădere liberă, folosind o aripă delta fabricată din fibră de carbon atașată pe spate[2].

La data de 14 octombrie 2012, a urcat cu un balon umplut cu heliu până în stratosferă, îmbarcat într-o nacelă etanșă, din care a sărit de la altitudinea de 39,045 km. În prima parte a coborârii în cădere liberă a depășit viteza sunetului, atingând 1342,8 km/h, cea mai mare viteză cu care s-a deplasat până la acea dată un om care nu se afla într-un vehicul.

Post-ul Felix Baumgartner împlinește 48 de ani. Ce declarație i-a făcut Mihaela Rădulescu apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *