25/06/2024

Elena Gheorghe este însărcinată pentru a doua oară. Artista a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Elena Gheorghe este însărcinată pentru a doua oară. Artista a făcut anunțul pe contul de socializare, în urmă cu puțin timp.

Elena Gheorghe este însărcinată pentru a doua oară. Interpreta a postat pe Facebook, o imagine emoționantă, în care fiul ei îi pupă burtica de gravidă. Alături de fotografie, vedeta a scris și un mesaj emoționant.

Elena Gheorghe este însărcinată pentru a doua oară. Artista a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Elena Gheorghe este însărcinată pentru a doua oară și a împărtășit bucuria cu fanii ei

 „Împart cu voi, parte din inima mea, bucuria acestui moment. E cea mai frumoasa veste, mi-e greu să vă spun în cuvinte, de aceea vă dedic, in premiera aceasta fotografie: Nicholas, eu și…burtica„, a scris Elena Gheorghe pe contul de socializare. De altfel, recent Elena Gheorghe a declarat că își mai dorește un copil, iar acum visul i se va împlini. Vedeta a așteptat să treacă Paștele, iar astăzi a dat  marea veste.
Elena Gheorghe s-a întors recent din Japonia. „Am fost în Japonia şi am fost foarte speriată când am văzut atâţia asiatici.  I-am cumpărat şi lui Nicolas bilet, dar cu patru zile înainte să plecăm el a contractat o viroză, iar medicul ne-a recomandat să-l lăsăm acasă.M-a sunat astăzi Adela, prietena mea Adela Popescu şi îi spuneam: «Adela, fă-l repede, pentru că e mult mai uşor să te reobişnuieşti cu perioada asta, când nu a trecut prea mult timp. Când deja au trecut deja cinci ani ani de zile… e mai greu» Dar asta nu înseamnă că nu ne dorim. Eu îmi doresc să mai facem un copil şi vom începe să lucrăm la asta. (…) Dumnezeu ni l-a trimis pe Nicolas şi eram nepregătiţi”, în cadrul emisiunii Răi da’ buni

Post-ul Elena Gheorghe este însărcinată pentru a doua oară. Artista a făcut anunțul în urmă cu puțin timp apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *