11/12/2023

Andra și sosia ei, într-o imagine de senzație pe Facebook. Fanii au crezut că văd dublu

Andra și sosia ei, într-o imagine de senzație pe Facebook. Artista a postat pe contul de socializare o fotografie în care apare alături de Ana, care între timp a devenit și prietena vedetei.

Andra și sosia ei fac senzație în mediul virtual. Cele două sunt îmbrăcate la fel și pot fi confundate cu ușurință. Soția lui Cătălin Măruță a scris și un mesaj în dreptul imaginii.

Andra și sosia ei, într-o imagine de senzație pe Facebook. Fanii au crezut că văd dublu

Andra și sosia ei au stârnit admirația tuturor

“Nu vedeți dublu! Sunt eu cu Ana, sosia mea! O fată de milioane și nu zic asta pentru că seamănă cu mine!  Va pupam.  Am întâlnit-o pe Ana și parcă m-am uitat în oglinda! ”, a scris Andra pe Facebook. Ana Creascov a studiat jurnalismul în România și Polonia, iar prietenii îi spuneau mereu că seamănă cu Andra.

 

Post-ul Andra și sosia ei, într-o imagine de senzație pe Facebook. Fanii au crezut că văd dublu apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.