23/05/2024

VIDEO EXCLUSIV/ Cristina Dorobanțu dă iama în dressing-ul iubitului. ”El s-a obișnuit deja să-i dispară lucruri”

Toată lumea știe despre Cristina Dorobanțu că are un dressing impresionant, multe dintre piese afișându-le la emisiunea „Bravo, ai stil” unde a ieșit pe locul al doilea. Cu toate acestea, Cristina Dorobanțu dă iama mai des în dressing-ul iubitului ei.

Pasionată de modă, de haine și accesorii, Cristina Dorobanțu nu se mulțumește niciodată cu ce are în propria garderobă, așa că la câteva zile, dă iama în cea a iubitului ei. „Foarte des intru în dressing-ul iubitului meu. Îmi place să port piese masculine și vă recomand să faceți acest lucru. Pantofii Oxford sau cămașa iubitului sunt perfecte. Un sacou  masculin aș purta tot timpul. Chiar am patru în garderobă pentru că din punctul meu de vedere se îmbină perfect cu o rochie elegantă. Este acea notă de atipic”, ne-a recunoscut prezentatoarea rubricii „Secrete între fete”. Spre norocul ei, partenerul de viață este un bărbat care îi înțelege pasiunea pentru haine și nu se supără niciodată când îi dispare câte un obiect vestimentar.

„Iubitul meu s-a obișnuit deja să-i dispară lucruri din dressing. Când își caută ceva și nu găsește știe direct că eu sunt vinovata așa că mă sună să mă întrebe dacă le-am dus la spălătorie sau merge direct la mine în dressing și le caută, pentru că știe că le găsește acolo”, ne-a mai spus Cristina.

Cristina Dorobanțu dă iama în dressing-ul iubitului, dar umblă cu atenție

Dacă în ceea ce privește propriile haine, Cristina mai face „experimente” cu ele, atunci când ia ceva de la iubitul ei, tânăra are mare grijă. „De stricat nu i-am stricat nimic. Până acum. Sunt foarte atentă cu hainele și nu am stricat nimic din garderoba iubitului meu. Mai stric din ale mele mai tot timpul pentru că fac experimente în fiecare zi în dorința de a crea ceva deosebit”, ne-a mai spus Dorobanțu.

VIDEO: Cosmin Nistor

CITEȘTE ȘI:

DOCUMENTAR/ Viața Mariei Tănase, un secret bine păzit. “Cu limbă de moarte îi rog să nu aducă nimănui la cunoștință moartea mea”

Post-ul VIDEO EXCLUSIV/ Cristina Dorobanțu dă iama în dressing-ul iubitului. ”El s-a obișnuit deja să-i dispară lucruri” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *