15/07/2024

EXCLUSIV/ Daniela Gyorfi va face Paștele la Vatican! Va mânca fructe de mare în loc de miel

Artista va cânta, la Roma, chiar în această seară. Motiv pentru care, Daniela Gyrofi va face Paștele la Vatican. De data aceasta, ea a scăpat de pregătirile specifice unei astfel de sărbători.

Daniela Gyorfi a plecat în cursul silei de astăzi în Italia, împreună cu iubitul și impresarul său, George Tal, dar fără fiica lor, Maria.

Artista nu s-a dus în vreo mini-vacanță, ci să cânte la Roma. Motiv pentru care, ea va profita și va încerca să ajungă și la Vatican.

”Încă nu știu care e distanța de la hotel până acolo. Ne-am propus însă și vom încerca să ajungem la Vatican, de Paște”, a declarat artista pentru Libertatea. Vedeta nu a apucat să petreacă prea mult în bucătărie, ca-n alți ani, când Paștele a prims-o acasă. ”Vom mânca, de Paște, fructe de mare. Mi-e nu-mi place oricum mielul, nu am consumat niciodată. În plus, mi-e și milă de el. Doamna din casă a fost cea care a vopsit ouă, asta pentru că duminică seara, când o să ne întoarcem, vrem să ciocnim cu Maria. Mai subțire cu mâncarea, dulciurile îmi cam dau bătăi de cap”, a adăugat Daniela Gyorfi.

Își trimite fiica să ia lumină

Daniela Gyorfi va avea lumină sfântă, de sărbători, chiar dacă ea nu se va afla în țară.

”De mult timp nu am mai cântat ed Paște. Maria însă va merge să ia lumină, împreună cu doamna Lenuța, cu care va și rămâne, până ne întoarcem noi”, ne-a mai spus aceasta.

CITEȘTE ȘI:

Daniela Gyorfi își mai dorește un copil la 48 de ani! ”Vreau să semene și cu mine”

Post-ul EXCLUSIV/ Daniela Gyorfi va face Paștele la Vatican! Va mânca fructe de mare în loc de miel apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *